Page 235 of 238 FirstFirst ... 3585135185195205215231232233234235236237238 LastLast
Results 4,681 to 4,700 of 4745

****TRAIN**** 10,000 posts or bust!!!

This is a discussion on ****TRAIN**** 10,000 posts or bust!!! within the AAG Archives forums, part of the Off - Topic / Discussion forums category; Originally Posted by Firebug Oi Spaz mate... mornin bug......

  1. #4681
    O U 8 1 2 Spaz's Avatar
    Join Date
    Nov 1999
    Location
    over here...
    Age
    40
    Posts
    25,696

    []D [] []V[] []D
    1999 trans am

    Quote Originally Posted by Firebug View Post
    Oi Spaz mate...
    mornin bug...

  2. #4682
    Yo Da Lin The Valley..... astyles's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    here
    Posts
    3,693
    2001

    good morning good people of ls1.com..

  3. #4683
    Speak the truth jad628's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Charlotte, NC
    Age
    54
    Posts
    2,307

    Hugger Orange/W stripes
    1999 Z28 M6

    Quote Originally Posted by Spaz View Post
    probably a ricer who upgraded... only thing missing is the flashers after he went by you...
    I'm convinced he was too damned lazy to use 'em. What a tool!

    GT = Godawful tool

  4. #4684
    Senior Member grouch0jr's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    Philly, PA
    Age
    35
    Posts
    2,055

    Black
    2001 Firebird TransAm WS6

    some dud ein the mall parking lot just asked if my car was a "WS3", haha. he was closer than most people.

  5. #4685
    Senior Member jknelms's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Texas
    Posts
    2,327

    Arctic White
    1999 Trans Am A4

    Quote Originally Posted by grouch0jr View Post
    some dud ein the mall parking lot just asked if my car was a "WS3", haha. he was closer than most people.
    maybe he meant a mazdaspeed3

  6. #4686
    Yo Da Lin The Valley..... astyles's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    here
    Posts
    3,693
    2001

    Quote Originally Posted by grouch0jr View Post
    some dud ein the mall parking lot just asked if my car was a "WS3", haha. he was closer than most people.
    better than asking if it's got a hemi...

  7. #4687
    Awaiting Activation
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Philly+Glenmoore, Pa
    Age
    30
    Posts
    4,704

    Pewter Metallic
    2002 Trans Am WS6 M6 D1SC

    Quote Originally Posted by 02Sweet View Post
    phillies won!!!
    Quote Originally Posted by 9t8z28 View Post
    PHILLIES
    World
    series
    champs
    Whooo Hoooo!!!

    I fucking raged my ass off last night and I pretty much just woke up!

  8. #4688
    Detailing + Design third_shift|studios's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Pittsburgh, PA
    Age
    37
    Posts
    21,719

    My life is a
    Ben Stiller movie.


  9. #4689
    Awaiting Activation
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Philly+Glenmoore, Pa
    Age
    30
    Posts
    4,704

    Pewter Metallic
    2002 Trans Am WS6 M6 D1SC

    Quote Originally Posted by third_shift|studios View Post
    Stop posting your videos!

    "You looked depressed."

    Yeah! No shit!!!! Dogs dont like wearing fuckin clothes!

  10. #4690
    Giant Dicks Car Club Zapper2003's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Millerton, PA
    Posts
    5,185

    2005 Ram
    1978 Firebird

    RIP LT1

  11. #4691
    Awaiting Activation
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Philly+Glenmoore, Pa
    Age
    30
    Posts
    4,704

    Pewter Metallic
    2002 Trans Am WS6 M6 D1SC

    Quote Originally Posted by Zapper2003 View Post
    RIP LT1
    wait! what! yours? what happened?

  12. #4692
    Giant Dicks Car Club Zapper2003's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Millerton, PA
    Posts
    5,185

    2005 Ram
    1978 Firebird

    Tonight was night #4 of installing new plugs and wires, and its still missing/skipping. So now i'm wondering if its the opti. However, i have also noticed some lifter tap on the drivers side, so I don't know if that is what is causing the issue. It runs fine at idle and after 2500rpm, but between 1k and 2500 its a turd. Here's the post I put in the LT1 section and general help section..

    Alright. Changed the plugs and wires hoping to correct the issue I had with a low RPM miss. Car would start right up no problem at first, idled fine, and ran great after 2500RPM's, however, between 1k and 2500, it would miss/skip. I changed the plugs and wires, hoping this would solve the problem, and it didn't. However, since the change, I have noticed lifter tap on the drivers side. Its not horribly loud, but its evidently there. So I have a few questions. 1. Would the lifters cause my miss at this low rpm but clear up the faster it revs? 2. Could it be my opti causing this miss, and the lifter tap just be coincidence?


    I did not notice the tap before the plug/wire change, however, the car has been sitting for approximately 5 monts undriven. The skip was noticed about 3 months ago and has been sitting unstarted since.

    I am looking for a place to start. Obviously throwing a timing light on this engine is going to be a huge pain in the ass, but possibly do-able. And throwing parts at this would be a costly process, as the cheapest Opti I can find (GM or MSD) is 475$ online.

    I will also be cross-posting this in General Help area as well.

  13. #4693
    Awaiting Activation
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Philly+Glenmoore, Pa
    Age
    30
    Posts
    4,704

    Pewter Metallic
    2002 Trans Am WS6 M6 D1SC

    Quote Originally Posted by Zapper2003 View Post
    Tonight was night #4 of installing new plugs and wires, and its still missing/skipping. So now i'm wondering if its the opti. However, i have also noticed some lifter tap on the drivers side, so I don't know if that is what is causing the issue. It runs fine at idle and after 2500rpm, but between 1k and 2500 its a turd. Here's the post I put in the LT1 section and general help section..

    Alright. Changed the plugs and wires hoping to correct the issue I had with a low RPM miss. Car would start right up no problem at first, idled fine, and ran great after 2500RPM's, however, between 1k and 2500, it would miss/skip. I changed the plugs and wires, hoping this would solve the problem, and it didn't. However, since the change, I have noticed lifter tap on the drivers side. Its not horribly loud, but its evidently there. So I have a few questions. 1. Would the lifters cause my miss at this low rpm but clear up the faster it revs? 2. Could it be my opti causing this miss, and the lifter tap just be coincidence?


    I did not notice the tap before the plug/wire change, however, the car has been sitting for approximately 5 monts undriven. The skip was noticed about 3 months ago and has been sitting unstarted since.

    I am looking for a place to start. Obviously throwing a timing light on this engine is going to be a huge pain in the ass, but possibly do-able. And throwing parts at this would be a costly process, as the cheapest Opti I can find (GM or MSD) is 475$ online.

    I will also be cross-posting this in General Help area as well.

    Damn, that sucks! Thats pretty odd how its shit between 1k and 2500.

  14. #4694
    Giant Dicks Car Club Zapper2003's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Millerton, PA
    Posts
    5,185

    2005 Ram
    1978 Firebird

    Thats what I thought. It usually starts right up when cold, but once its warm i had to hold it to the floor to get it to start, and once it started it idled fine, but hit the gas just a bit, or even a lot, and it'd bog like it wanted to stall (drop to like 500rpm) then pick right back up. Air cleaner is fine, no restrictions. 105k miles on it, it shouldn't be whooped too bad i wouldn't think. It was beat when I got it though. I've only put 5k miles on the thing in like 2 years, i haven't driven it at all this year to say.

  15. #4695
    I like turtles GTP231's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Corn and Soybean fields
    Posts
    5,446

    Gray/ White
    10 Impreza 83 Thunderturd

    Quote Originally Posted by 02Sweet View Post
    a good friend of mine has a gtp and we did intake manifold back exhaust plugs wires and waiting on a pulley install its a fun car
    Yeah its a fun daily driver

  16. #4696
    Awaiting Activation
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Philly+Glenmoore, Pa
    Age
    30
    Posts
    4,704

    Pewter Metallic
    2002 Trans Am WS6 M6 D1SC

    Quote Originally Posted by Zapper2003 View Post
    Thats what I thought. It usually starts right up when cold, but once its warm i had to hold it to the floor to get it to start, and once it started it idled fine, but hit the gas just a bit, or even a lot, and it'd bog like it wanted to stall (drop to like 500rpm) then pick right back up. Air cleaner is fine, no restrictions. 105k miles on it, it shouldn't be whooped too bad i wouldn't think. It was beat when I got it though. I've only put 5k miles on the thing in like 2 years, i haven't driven it at all this year to say.
    uhg, thats a bummer. I dunno what to tell ya. Hope you can figure it out and get it fixed soon.

  17. #4697
    Giant Dicks Car Club Zapper2003's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Millerton, PA
    Posts
    5,185

    2005 Ram
    1978 Firebird

    I'm looking at LT4 hotcam kits, headers, and a new opti right now lol.

  18. #4698
    I like turtles GTP231's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Corn and Soybean fields
    Posts
    5,446

    Gray/ White
    10 Impreza 83 Thunderturd

    Quote Originally Posted by Zapper2003 View Post
    I'm looking at LT4 hotcam kits, headers, and a new opti right now lol.
    Drop it off at Centralia problem solved

  19. #4699
    Awaiting Activation
    Join Date
    Sep 2007
    Location
    Philly+Glenmoore, Pa
    Age
    30
    Posts
    4,704

    Pewter Metallic
    2002 Trans Am WS6 M6 D1SC

    Quote Originally Posted by Zapper2003 View Post
    I'm looking at LT4 hotcam kits, headers, and a new opti right now lol.
    might want to check whats wrong first but those would be some nice mods

  20. #4700
    Giant Dicks Car Club Zapper2003's Avatar
    Join Date
    Nov 2006
    Location
    Millerton, PA
    Posts
    5,185

    2005 Ram
    1978 Firebird

    that dont fix nothin

Page 235 of 238 FirstFirst ... 3585135185195205215231232233234235236237238 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)

Similar Threads

  1. 5,250 (rpm) AND bust!
    By Whamhammer in forum General Help
    Replies: 10
    Last Post: 09-24-2015, 08:30 PM
  2. Help: wheel bust!!
    By Karczewski in forum General Help
    Replies: 14
    Last Post: 11-28-2011, 10:58 AM
  3. posts dont show up in new posts
    By Speedy_Gonzales in forum Request and Feedback
    Replies: 4
    Last Post: 07-21-2008, 06:16 PM
  4. why dont my posts show up under new posts?
    By 1959ls1 in forum Almost Anything Goes
    Replies: 10
    Last Post: 07-07-2006, 07:28 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •