Results 1 to 16 of 16

Albums

This is a discussion on Albums within the Request and Feedback forums, part of the Site Feedback / Administrative Requests category; I added 3 pictures from the forum (of my own car) to My Album. Changed my mind on the pics ...

  1. #1
    She-Member jrbonds's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Central OK
    Posts
    782

    2002 WS6
    1965 Mustang

    Albums

    I added 3 pictures from the forum (of my own car) to My Album. Changed my mind on the pics and deleted those and tried to upload from the computer, but the one picture that is left is taking up all of the space allowed?

    Can someone look into this? Please and thank you.

  2. #2
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,986

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    Still having an issue??

  3. #3
    She-Member jrbonds's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Central OK
    Posts
    782

    2002 WS6
    1965 Mustang

    Quote Originally Posted by Ed Blown Vert View Post
    Still having an issue??
    yes

  4. #4
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,986

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    I removed the album, try uploading them again.

  5. #5
    She-Member jrbonds's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Central OK
    Posts
    782

    2002 WS6
    1965 Mustang

    I guess I need to delete all the thumbnail pics Ive uploaded over time. Avatars and such. Its still not letting me upload anything. Trying to figure out how to delete all these minus my above pic. I just dont know.

  6. #6
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,986

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    What size are the images??

  7. #7
    She-Member jrbonds's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Central OK
    Posts
    782

    2002 WS6
    1965 Mustang

    No clue. Not that big. But the thing is all the attachments I've uploaded to the site. Random pics in the train and other places. It let me delete a couple of them, but it won't let me delete the other 3 pages of attachments.

  8. #8
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,986

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    What is the error you are getting when trying to delete those attachments??

  9. #9
    She-Member jrbonds's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Central OK
    Posts
    782

    2002 WS6
    1965 Mustang

    No error....just flat out isn't giving me the option to delete any of them.

    At first it gave me the option to delete 5 of them (little box in the right corner) and a delete button at the bottom.

    Now, nothing, no little box in the corner and no delete button at the bottom.

  10. #10
    She-Member jrbonds's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Central OK
    Posts
    782

    2002 WS6
    1965 Mustang

    Maybe it is because all those attachments are in past "Trains" and the trains are locked now?

  11. #11
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,986

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    Quote Originally Posted by jrbonds View Post
    Maybe it is because all those attachments are in past "Trains" and the trains are locked now?
    Let me check that, it should allow you to delete them.

  12. #12
    She-Member jrbonds's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Central OK
    Posts
    782

    2002 WS6
    1965 Mustang

    Ok thanks

  13. #13
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,986

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    Try it now

  14. #14
    She-Member jrbonds's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Central OK
    Posts
    782

    2002 WS6
    1965 Mustang

    It worked!!!!!!!!!! Awesome!!!!!!!!!!!! Thank you!!!!!!!!!!!!

  15. #15
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,986

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    Thank you. That was a problem that affected everyone. Only you noticed

  16. #16
    She-Member jrbonds's Avatar
    Join Date
    Mar 2006
    Location
    Central OK
    Posts
    782

    2002 WS6
    1965 Mustang

    lol thats good. I messed with it for 2 weeks before I decided to quit being stubborn and ask for help! Thanks again!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Albums?
    By IceeWS6 in forum Request and Feedback
    Replies: 7
    Last Post: 06-08-2010, 07:24 AM
  2. albums
    By tep98ws6 in forum Request and Feedback
    Replies: 1
    Last Post: 09-19-2009, 06:36 PM
  3. Pictures and albums link
    By black crowe in forum Request and Feedback
    Replies: 4
    Last Post: 06-22-2009, 04:41 PM
  4. Albums???
    By jlindelow in forum Almost Anything Goes
    Replies: 3
    Last Post: 04-10-2009, 11:35 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •