Results 1 to 1 of 1

Lean issue

This is a discussion on Lean issue within the General Help - 5th Gen forums, part of the 5th Generation Chevrolet Camaro 2010 - 2015 category; I have a 2010.2ss. Back in 2012 i did obx headers with cats. Doug thorley muffler delete. K&n intake. Pretty ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Nov 2019
    Location
    US
    Age
    49
    Posts
    2

    Lean issue

    I have a 2010.2ss. Back in 2012 i did obx headers with cats. Doug thorley muffler delete. K&n intake. Pretty much since the tune i was getting lean codes. I dont drive the car so i always just reset the code and drive it (10000 miles). Changed down stream O2s and still get code. Think My tune could be off??? Po174

    Sent from my SM-G960U using Tapatalk
    Last edited by cmysstailights; 11-17-2019 at 03:14 AM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. idle issue.. may be tune issue.. help?
    By okiels1 in forum General Help
    Replies: 2
    Last Post: 12-07-2016, 02:17 PM
  2. pvc issue... vacuum leak....tune issue?
    By okiels1 in forum General Help
    Replies: 3
    Last Post: 03-05-2016, 09:10 AM
  3. Help: lean issue for a couple seconds only when turning right???
    By fst100 in forum General Help
    Replies: 6
    Last Post: 08-06-2013, 03:21 AM
  4. lean issue need HELP
    By Jloosh in forum General Help
    Replies: 12
    Last Post: 05-23-2013, 07:51 PM
  5. Help: tranny issue think it might be planetary issue
    By nerisls1 in forum Automatic Transmission
    Replies: 6
    Last Post: 03-05-2009, 09:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •