Results 1 to 6 of 6

unplugged my computer !!!

This is a discussion on unplugged my computer !!! within the Computer & Tuning forums, part of the LSx Technical Help Section category; i unplugged the computer on my 99 ws6 to get under it,well when i plugged it back in and started ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Lawrenceville GA
    Posts
    14

    Red
    1999 Trans Am

    unplugged my computer !!!

    i unplugged the computer on my 99 ws6 to get under it,well when i plugged it back in and started her the engine light came on.now the low idle code is popping and of course its idling low what the heck ???

  2. #2
    Super Moderator
    pajeff02's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Mansfield, PA
    Posts
    21,567

    Black & Blue
    '02 WS.6 / '07 Suburban

    Same effect as unhooking your battery. The PCM has to re-learn a few things before it will steady out. As to your lights, is the harness plug fully seated in the PCM?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Lawrenceville GA
    Posts
    14

    Red
    1999 Trans Am

    i think i got them in nice and tight but i will recheckem.

  4. #4
    Veteran 0rion's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    ohio
    Posts
    22,519

    98 Formula
    06 duramax

    have the code read at a parts store (free) and see what the code is and then go from there. Could be a number of things. Check all wires and make sure you didn't leave something unplugged or something along those lines.

  5. #5
    TunedbyFrost.com Tuner Frost's Avatar
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    Richmond VA
    Posts
    2,415

    LS1.com Sponsor
    GM Tuner

    you didn't pull it's harness and replace it with the battery still hooked up did you?

  6. #6
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    Location
    Lawrenceville GA
    Posts
    14

    Red
    1999 Trans Am

    Thanks everyone. like pajeff said the computer relearned itself. I got advance auto to clear the code and it still hasnt come back.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. idle issues... idle high. unplugged tps runs good?
    By okiels1 in forum Firebird / WS6
    Replies: 2
    Last Post: 12-31-2016, 04:36 AM
  2. Question: Better idle with Mass Airflow Sensor unplugged
    By Blue2KTA in forum General Help
    Replies: 29
    Last Post: 04-23-2012, 06:50 PM
  3. Alice in Chains MTV unplugged
    By onetroubledguy in forum Almost Anything Goes
    Replies: 39
    Last Post: 03-27-2009, 12:26 PM
  4. car idles better with tps sensor unplugged
    By occamaroz in forum Computer & Tuning
    Replies: 3
    Last Post: 11-03-2007, 04:09 PM
  5. Replies: 10
    Last Post: 10-29-2007, 04:50 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •