Results 1 to 9 of 9

Question for those with hp tuners

This is a discussion on Question for those with hp tuners within the Computer & Tuning forums, part of the LSx Technical Help Section category; Do you guys go half with someone else with an LS1 so you only pay $250 to buy it or ...

  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    cali
    Posts
    115
    1990

    Question for those with hp tuners

    Do you guys go half with someone else with an LS1 so you only pay $250 to buy it or do you just pay the $500? For those of you that just paid $500 what other vehicle did you all choose? Do you guys tune other people's cars with the same car as yours?

  2. #2
    Registered Player brad8266's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Savannah GA
    Age
    35
    Posts
    127

    Black
    2000 Trans Am

    I was wondering the same thing

  3. #3
    Token V6 Guy
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Trenton/NJ/US
    Age
    41
    Posts
    336

    Silver
    2000 Grand Prix GTP

    when i first bought mine you only got one license...sometimes its a real pita if you go in with someone unless your good friends & have a good agreement with who keeps the unit.

  4. #4
    Registered Player brad8266's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Savannah GA
    Age
    35
    Posts
    127

    Black
    2000 Trans Am

    So you cant install HP on 2 different computers?

  5. #5
    Token V6 Guy
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Trenton/NJ/US
    Age
    41
    Posts
    336

    Silver
    2000 Grand Prix GTP

    Quote Originally Posted by brad8266
    So you cant install HP on 2 different computers?
    you can...ive got mine on like 3 different computers right now...home, work, laptop

  6. #6
    Registered Player brad8266's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Savannah GA
    Age
    35
    Posts
    127

    Black
    2000 Trans Am

    So you could get the 2 vehicle licenes and then just install it on your comp and a friends?

  7. #7
    Senior Member ninobrn99's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Honolulu HI
    Age
    34
    Posts
    2,486

    Pewter
    all bore 370 Trans Am

    yes, you can load the software on as many computers as you like, but its locked to your 1 cable. Thats where the issues are. Its not a cable per year, its a cable for everything. I bought mine for me and forked over the 550.

  8. #8
    Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    cali
    Posts
    115
    1990

    What kind of connection do I need on my laptop? And if I don't have it is there an adapter for it?

  9. #9
    Token V6 Guy
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Trenton/NJ/US
    Age
    41
    Posts
    336

    Silver
    2000 Grand Prix GTP

    serial port or if you only have usb you'll need an adaptor until they release the new usb boxes.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. HP Tuners Question
    By SVG210 in forum Computer & Tuning
    Replies: 12
    Last Post: 03-18-2009, 11:45 AM
  2. Idle, HP tuners question
    By furyev in forum Computer & Tuning
    Replies: 9
    Last Post: 08-23-2008, 01:47 PM
  3. HP tuners question...
    By setzer6127 in forum Computer & Tuning
    Replies: 41
    Last Post: 07-26-2008, 11:19 AM
  4. Question on HP tuners..
    By 1BadRamAir00 in forum Computer & Tuning
    Replies: 19
    Last Post: 06-16-2008, 07:19 AM
  5. A question for all you tuners about new gears.....
    By T's99BlackLs1 in forum Computer & Tuning
    Replies: 4
    Last Post: 12-23-2006, 04:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •