Results 1 to 5 of 5

pcm prob i think

This is a discussion on pcm prob i think within the Computer & Tuning forums, part of the LSx Technical Help Section category; 2000 comaro ls1 reto 58 impala fired right up but wont rev over 1500 2000 rpms sounds like rev limiter ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    lv nv
    Posts
    4

    tan
    1958 byscain

    pcm prob i think

    2000 comaro ls1 reto 58 impala fired right up but wont rev over 1500 2000 rpms sounds like rev limiter or something ?

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    lv nv
    Posts
    4

    tan
    1958 byscain

    also i good fuel pres 62 psi and have good grounds i dont have the vss hooked up yet im running a turbo400

  3. #3
    The red dragon bpopham22's Avatar
    Join Date
    Feb 2010
    Location
    San antonio Tx
    Age
    33
    Posts
    302

    red
    2001 pontiac WS6

    im having similar issues in my TA. How does the voltage look?

  4. #4
    PCM Designer 99WickedSS's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Location
    Clutier, IA
    Posts
    99

    Silver
    1999 Camaro SS

    Has your car thrown any codes?

    Have you changed anything lately?

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Apr 2011
    Location
    lv nv
    Posts
    4

    tan
    1958 byscain

    good voltage and no codes im sure it has somthing to do with the pcm we are going to reflash it i guess and see if that works
    Last edited by jasonarthur; 04-09-2011 at 07:03 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. handling prob
    By VtBandit in forum Suspension and Handling
    Replies: 1
    Last Post: 07-02-2010, 05:17 AM
  2. oil pressure prob?? (see vid)
    By Z28boy2000 in forum Internal Engine
    Replies: 7
    Last Post: 09-24-2009, 08:49 PM
  3. clutch prob
    By extremehunter1 in forum Manual Transmission
    Replies: 4
    Last Post: 01-09-2007, 05:39 PM
  4. a/c prob help!!!!
    By larryndog in forum General Help
    Replies: 8
    Last Post: 07-25-2006, 01:17 AM
  5. some electral prob
    By Vette LS-1 in forum General Help
    Replies: 13
    Last Post: 04-09-2006, 09:46 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •