Results 1 to 8 of 8

P0133/p0144

This is a discussion on P0133/p0144 within the Computer & Tuning forums, part of the LSx Technical Help Section category; Hey was just wondering are these 2 codes for my back o2's or what?...

  1. #1
    Senior Member Justin23454's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Virginia beach
    Age
    33
    Posts
    1,963

    SOM
    1998 Trans Am

    P0133/p0144

    Hey was just wondering are these 2 codes for my back o2's or what?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    2,725
    133 is bank 1, sensor 1 slow response. 144 is high voltage bank 1, sensor 3 which doesn't make sense - sure that's the right code?

  3. #3
    Senior Member Justin23454's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Virginia beach
    Age
    33
    Posts
    1,963

    SOM
    1998 Trans Am

    mb 0133 and 0134? and I just screwed up writin it down?

  4. #4
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    2,725
    134 is insufficient switching, bank 1 sensor 1. If that's the code they both point to the drivers side precat sensor.

  5. #5
    Senior Member Justin23454's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Virginia beach
    Age
    33
    Posts
    1,963

    SOM
    1998 Trans Am

    the guy at auto zone said my back ones? Ive got LT headers and no tune yet.... So shouldnt the back be reading bad?

  6. #6
    Senior Member Justin23454's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Virginia beach
    Age
    33
    Posts
    1,963

    SOM
    1998 Trans Am

    oh well Ill go get it rechecked tomorrow

  7. #7
    Senior Member Justin23454's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    Virginia beach
    Age
    33
    Posts
    1,963

    SOM
    1998 Trans Am

    ok went to auto zone and they said it shows P0133 & P0134 (both as pending) and shows P0153 ?
    Those are the only 3 codes I have now vs the 11 I had like 2 weeks ago :/ So should I just get my comp tuned and see if that fixes it or should I do something else first (if something else can you let me know what, as in to fix the codes) thanks.
    SLP lid, SLP CAI, K&N air filter, Ac Delco Iridium plugs, Gutted Cats, QTP 3'', TB Bypass, LT headers w/ORY,

  8. #8
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    2,725
    P0153 is slow response, bank 2 sensor 1. You can look up the individual codes for your year at gearchatter.com, assumes your stock but might find something. Someone will chime in now that the codes are verified.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Whats the likely cause of P0133?
    By dermot in forum General Help
    Replies: 5
    Last Post: 07-23-2009, 11:32 AM
  2. Problem with p0133 again!
    By fast enough Z28 in forum General Help
    Replies: 7
    Last Post: 05-22-2007, 07:04 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •