Results 1 to 2 of 2

Bad 02's ?

This is a discussion on Bad 02's ? within the Computer & Tuning forums, part of the LSx Technical Help Section category; I was wondesring if any one could help me? I recently bought a 00 M6 Z28 completley stock. I had ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2008

    2002 WS6 Convertible

    Bad 02's ?

    I was wondesring if any one could help me? I recently bought a 00 M6 Z28 completley stock. I had a check engine light come on a few times so I brought it to auto zone to have it scanned. It threw out two trouble codes PO137 and PO157. I then went to the local shop to ask there opinion and they said that Auto zones scanner are cheap and there might be another problem making the 02 sensors read wrong. I would like to avoid paying 100 bucks for a scan if possible. The car has 73,000 miles and seems to be getting bad mileage. Peformance wise when i'm at part throttle and the car hits 2500 rpm it sputters a little then picks up again. At full throttle nothing happens. Any help or Ideas would be greatly appreciated. Thanks

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Jacksonville, FL
    They're both low voltage codes on the post cat 02 for each side. Auto zone probably just read the codes, so scanner shouldn't matter. Those are usually turned off (among others) when people delete/gut cats. Probably something other than the 02's since you're throwing them simultaneously. Visit and look them up for your year and see what the possible causes/diagnostics are.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. T56- How bad are they?
    By FormulaFiend in forum Manual Transmission
    Replies: 71
    Last Post: 05-21-2007, 03:57 PM
  2. bad f****** problems with my TA
    By blackbird33 in forum General Help
    Replies: 14
    Last Post: 04-24-2007, 03:52 PM
  3. Will bad 02 sensors fail emissions?
    By GottaHaveLS1 in forum General Help
    Replies: 8
    Last Post: 01-21-2007, 06:19 PM
  4. bad cats....
    By jbb6811 in forum Camaro / SS
    Replies: 4
    Last Post: 01-08-2007, 05:51 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 02-14-2006, 05:01 PM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts