Results 1 to 4 of 4

virbation at 70 mph

This is a discussion on virbation at 70 mph within the Drivetrain forums, part of the LSx Technical Help Section category; I have a bad whop,whop,whop sound coming from my TA It seems to be in the rear of the car ...

  1. #1
    Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Vicksburg. Ms.
    Posts
    433

    pewter
    99 Trans Am

    Question virbation at 70 mph

    I have a bad whop,whop,whop sound coming from my TA It seems to be in the rear of the car sone where, but I can't find out where. I have had the tires checked and balanced.I have checked the trans mount.Replaced front balancer,and checked converter.What can it be?any help will be helpful.

  2. #2
    Senior Member ninobrn99's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Honolulu HI
    Age
    34
    Posts
    2,486

    Pewter
    all bore 370 Trans Am

    do you have any suspension mods? axle bearings maybe?

  3. #3
    Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Vicksburg. Ms.
    Posts
    433

    pewter
    99 Trans Am

    Question

    I found the problem.It was the converter.Some how the balance weight fell off.I am trying to find the # to B&M to see if they will rebalance it.do anybody know it?

  4. #4
    maroonZ
    Guest
    Is it a constant noise or does it only occurr once you hit 2200/2300 rpms?

    I had a strange type noise turned out to be the pinion angle needed to be adjusted.

    Has something to do with the U-joints and how they are suppose to rotate.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •