Results 1 to 4 of 4

info please need help

This is a discussion on info please need help within the Drivetrain forums, part of the LSx Technical Help Section category; the other day i was kinda acting stupid and i slammed it into reverse and wheel hopped a couple times ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    vivian, la
    Posts
    68

    black
    1999 Trans Am

    info please need help

    the other day i was kinda acting stupid and i slammed it into reverse and wheel hopped a couple times and i believe the torque arm forced the transmission up and caused it to shift on the mounts. afterwards my transmission was like completely thrown off and seemed as if i lost power. at first i thought i just broke the transmission mount but when i punched it in first there was a big clunk, i believe it was the transmission being forced back in place but im just guessing so i was wondering if this has ever happened to anyone else or has anything to add because the shifting still doesn't seem right soooooo

  2. #2
    Super Moderator
    mrr23's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    orlando, fl
    Posts
    7,289

    black
    2014 camaro 2ss/rs

    need to get under there and see if the mount broke.
    Cold Air Intake, Muffler Delete, Vinci High Performance Dual Valve Springs, Hardened Pushrods, Yella Terra 1.85 Rockers, Some Hydropdipped Stuff, Strut Tower Brace, Some SS Badges, boost/vacuum gauge, fuel pressure gauge

  3. #3
    Member Jon7I2's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Chicago
    Age
    31
    Posts
    307

    Navy Blue Metallic
    99 Formula M6

    I did something very similar a few months ago. Altough, my shifting feels right still, but i do have an annoying suspension noise from this situation. My solution was to order UMI"s tunnel brace mounted torque arm. So sorry i really dont have an answer for u, but try to get under ur car and take a look around to see if u could find any obvious problems.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2007
    Location
    vivian, la
    Posts
    68

    black
    1999 Trans Am

    i got under there and everything looked fine

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Replies: 3
    Last Post: 10-10-2007, 02:05 PM
  2. Need More Info.......
    By clg82 in forum External Engine
    Replies: 5
    Last Post: 09-28-2007, 09:47 AM
  3. Need some info please?
    By blackSS01 in forum Drivetrain
    Replies: 0
    Last Post: 08-05-2007, 06:08 PM
  4. need more info
    By bmwmteam in forum Firebird / WS6
    Replies: 2
    Last Post: 06-22-2007, 09:42 AM
  5. Anyone have any info? (Computer info)
    By blackSS01 in forum Almost Anything Goes
    Replies: 3
    Last Post: 02-01-2007, 01:44 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •