Results 1 to 4 of 4

i gotta question im kinda lost on...

This is a discussion on i gotta question im kinda lost on... within the Drivetrain forums, part of the LSx Technical Help Section category; so there was a thread in kill stories about me blowing my drive shaft pinned in 5th gear.. well now ...

  1. #1
    SICC SYDE Member BlueByU-SS's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Concord
    Age
    30
    Posts
    107

    black
    00 ss camaro

    i gotta question im kinda lost on...

    so there was a thread in kill stories about me blowing my drive shaft pinned in 5th gear.. well now im putting the piecesback together and i have a proble.. ar runs beautiful all the way to 65mph.. then wen i let off the gas it vibrates like a mother f####r but if i accelerate it goes away.. and ive had the new balanced driveshaft in and out and ive been turning and wiggling everythinand everything feels perfect.... HELP!! I NEED MY CAR BACK.. thanks

  2. #2
    Slower Than a 3rd Gen juiced99ws6's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Cape Coral, FL
    Age
    33
    Posts
    3,097

    Mystic Teal
    99 Trans Am & 01 CBR 929

    does it feel like a bad mount maybe? sounds like a mount or something loose since it happens when you stop applying pressure to your drivetrain??

  3. #3
    SICC SYDE Member BlueByU-SS's Avatar
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Concord
    Age
    30
    Posts
    107

    black
    00 ss camaro

    hmm could be ima have to get it on a rack i guess

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    NH
    Age
    34
    Posts
    73

    Red
    2000 SS

    I have a somewhat similar problem. let me know what you find out.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Gotta Question??
    By Robo02cop in forum Firebird / WS6
    Replies: 26
    Last Post: 05-05-2012, 07:08 AM
  2. Gotta question
    By zeetwentyeight in forum Computers / Gaming
    Replies: 5
    Last Post: 12-28-2009, 06:01 PM
  3. Gotta exhause question? anyone help me please?
    By camarostripes96 in forum LT1
    Replies: 1
    Last Post: 03-11-2008, 07:11 PM
  4. gotta shifter question????
    By DW2000TA in forum General Help
    Replies: 0
    Last Post: 06-07-2007, 11:50 AM
  5. kinda lost
    By BLKbandit98 in forum Firebird / WS6
    Replies: 3
    Last Post: 06-20-2006, 11:16 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •