Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 24 of 24

starting after h/c install

This is a discussion on starting after h/c install within the Internal Engine forums, part of the LSx Technical Help Section category; I told him in my PM to triple check all of the wiring and such. Maybe his car fired up ...

  1. #21
    I don't sell out! blackSS01's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Wisconsin
    Posts
    5,558

    Black
    2001 Camaro SS M6

    I told him in my PM to triple check all of the wiring and such. Maybe his car fired up and he is cruising around........why he hasn't answered
    ┌∩┐(◕_◕)┌∩┐

    Man: The Mods you are fighting,
    they are the biggest Men I have ever seen. I
    wouldn't want to fight them!

    Me: That is why no one will remember your name!

  2. #22
    Senior Member splitfinger09's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Bartlesville, Oklahoma, United
    Age
    30
    Posts
    1,264

    Bright Rally Red
    2000 Camaro SS #5075 M6

    Quote Originally Posted by 0rion View Post
    My personal opinion is to stop screwing around with it before you ruin it and destroy some expensive and hard earned mods. Put the thing on a trailer and take it to a tuner.
    left the computer unplugged over night and the car fired right up. I got it up to temp and it appears all is well. Question though Orion what exactly could I destroy by trying to get it started? Thanks for all the help everyone!

  3. #23
    Veteran 0rion's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    ohio
    Posts
    22,520

    98 Formula
    06 duramax

    I was thinking more along the lines of a self inflicted wound such as running the stock injectors when it's tuned for 42's and running it open headers without the front O2's hooked up. You really expected the car to run correctly with either of those conditions?

  4. #24
    Senior Member splitfinger09's Avatar
    Join Date
    May 2007
    Location
    Bartlesville, Oklahoma, United
    Age
    30
    Posts
    1,264

    Bright Rally Red
    2000 Camaro SS #5075 M6

    Quote Originally Posted by 0rion View Post
    I was thinking more along the lines of a self inflicted wound such as running the stock injectors when it's tuned for 42's and running it open headers without the front O2's hooked up. You really expected the car to run correctly with either of those conditions?
    Yeah thats my fault for listening to the advice of those who knew not what they were talking about. I was told to run the stock injectors even with the new tune. I know that was stupid I was just confused I guess. Well everything is hooked up correctly and the car (for a mail order tune) runs fantastic. Thanks for all those who helped. I will post a dyno sheet after I get it tuned. Have an appt for wed the 30th! I cant wait!!

    on a side note does anyone have any good ideas on how to drain the gas tank?
    Last edited by splitfinger09; 03-22-2011 at 03:42 PM.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. 2002 Firebird Trans Am / Install 7.5-7.625-4:10 gear install
    By Buick455 in forum Automatic Transmission
    Replies: 3
    Last Post: 07-09-2015, 06:17 AM
  2. Starting y heads and cam install
    By cancam99ss in forum Camaro / SS
    Replies: 5
    Last Post: 07-11-2011, 01:25 PM
  3. Well it is starting
    By Sarge in forum Political / Debate Forum
    Replies: 17
    Last Post: 03-23-2010, 03:54 PM
  4. Car isn't starting, please help...
    By ls1camino in forum General Help
    Replies: 4
    Last Post: 01-27-2008, 07:48 PM
  5. Replies: 5
    Last Post: 04-11-2007, 10:30 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •