Results 1 to 4 of 4

Just installed heads and cam

This is a discussion on Just installed heads and cam within the Internal Engine forums, part of the LSx Technical Help Section category; i just installed p & p heads, 224/224 cam , underdrive pulley, and all associated mods.. started up and idles ...

  1. #1
    Junior Member MCCs WS6's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Chicago(Bridgeport)
    Age
    37
    Posts
    54

    Black
    01 T/A WS6

    Just installed heads and cam

    i just installed p & p heads, 224/224 cam , underdrive pulley, and all associated mods.. started up and idles ok.. had to drill a hole in the throttle body to idle better, the ses light in on and the code is misfires on all the cylinders.. is this normal after a cam swap.. or is my timing off.. the car runs erratic.. which im pretty sure is normal pre-tune..my question is.. are these problems normal after a cam swap?? thanx

  2. #2
    Veteran 0rion's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    ohio
    Posts
    22,519

    98 Formula
    06 duramax

    yep, all normal. get a tune and they'll go away. congrats on the new found power.

  3. #3
    Junior Member MCCs WS6's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Chicago(Bridgeport)
    Age
    37
    Posts
    54

    Black
    01 T/A WS6

    thank you

  4. #4
    Senior Member 35thAnniZ28's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Texas
    Posts
    1,809

    eating bulldog
    son of biscuit

    notice a power difference???

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. how many of you installed your own cam and heads?
    By Street Fighter in forum General Help
    Replies: 6
    Last Post: 04-04-2012, 12:37 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 03-16-2011, 10:30 AM
  3. Replies: 0
    Last Post: 02-04-2011, 03:00 PM
  4. Affordable Cylinder Heads - E-Street Heads
    By Ed Blown Vert in forum Almost Anything Goes
    Replies: 0
    Last Post: 07-14-2009, 02:20 AM
  5. Just Installed Cam And Heads...
    By MCCs WS6 in forum Internal Engine
    Replies: 6
    Last Post: 09-19-2007, 06:52 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •