Results 1 to 6 of 6

finally got her running on all 8

This is a discussion on finally got her running on all 8 within the Internal Engine forums, part of the LSx Technical Help Section category; the cam censor, was causing the skip. what a difference in pickup and speed. i hit a 130 on the ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    massachusetts
    Posts
    18

    black
    1998 camaro z28

    finally got her running on all 8

    the cam censor, was causing the skip. what a difference in pickup and speed. i hit a 130 on the highway with ease. now all thats left is the upper control arm, breaklines, rear springs, and exhaust system. whats the best way to go about doing the exhaust?

  2. #2
    Former Mopar Man 2002ssslp's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Branchville, NJ
    Posts
    3,111

    Silver & Blue
    02 Camaro SS, 04 GTO

    Are you saying you did 130 mph in a car with bad control arms, brake lines and springs ?
    My ride is a 2002 Camaro SS SLP #3296 with 30k, LTH, 3" Y, CME, Frost tune, K&N, ported TB, Blackwing lid, Bellows, MSD, Denso Iridium, and 85mm MAF, Bilsteins, Eibach springs, SLP strut brace, Adj. Panhard, TA Girdle, UMI, Pro 5.0, Nitto NT555
    My wife has a 2004 GTO with the rare SAP, 18" wheels, K&N Cold Air System, MSD, Ported TB, Frost tune, Denso Iridium, Flowmaster cat-back, 3200 Yank, 75k

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    massachusetts
    Posts
    18

    black
    1998 camaro z28

    ya i know im a dumbass. doing all that shit today just got the parts

    - - - Updated - - -

    ya i know im a dumbass. doing all that shit today just got the parts

  4. #4
    Former Mopar Man 2002ssslp's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Branchville, NJ
    Posts
    3,111

    Silver & Blue
    02 Camaro SS, 04 GTO

    Quote Originally Posted by z28cobrakilla View Post
    ya i know im a dumbass. doing all that shit today just got the parts

    - - - Updated - - -

    ya i know im a dumbass. doing all that shit today just got the parts
    You got more balls then I do. I recently whimped out at 135 with a modded 02 SS with only 32k miles. I just got scared.

  5. #5
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2012
    Location
    massachusetts
    Posts
    18

    black
    1998 camaro z28

    when its your time its your time. it handled pretty good considering. hopefully this weekend i can get the parts on

    - - - Updated - - -

    when its your time its your time. it handled pretty good considering. hopefully this weekend i can get the parts on

  6. #6
    Super Moderator
    pajeff02's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Mansfield, PA
    Posts
    21,567

    Black & Blue
    '02 WS.6 / '07 Suburban

    Best way? As in make and model of an exhaust... or how to remove the old system and install the new one?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Finally running.......again
    By Redphoenix1998 in forum Firebird / WS6
    Replies: 16
    Last Post: 11-11-2009, 01:34 PM
  2. Finally Got Alice Up And Running!!!
    By Frankthetank in forum Almost Anything Goes
    Replies: 4
    Last Post: 07-20-2008, 04:49 PM
  3. Finally after all the work , ITS RUNNING!?!?
    By camarostripes96 in forum LT1
    Replies: 1
    Last Post: 10-06-2007, 10:18 AM
  4. Finally gonna have my Z running
    By JonintheRedZ28 in forum Camaro / SS
    Replies: 3
    Last Post: 06-30-2007, 01:49 AM
  5. finally got the car running good, and tuned!!!
    By baseballss in forum General Help
    Replies: 4
    Last Post: 02-08-2006, 09:20 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •