Results 1 to 2 of 2

Fan problems

This is a discussion on Fan problems within the Internal Engine forums, part of the LSx Technical Help Section category; My 95 camaro's fan does not turn on. I disconnected the pigtail to the coolant temperature sensor. Then the fans ...

  1. #1

    Angry Fan problems

    My 95 camaro's fan does not turn on. I disconnected the pigtail to the coolant temperature sensor. Then the fans come on as the check engine light comes on. This means the fans are still good. I checked my coolant temperature sensor and it was good. I replaced it anyway, twice! and the fans still don't turn on. The engine temperature sensor is working properly.

  2. #2
    It's a 95 Z28 automatic

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help: 97 LT1 problems
    By james78657 in forum LT1
    Replies: 18
    Last Post: 01-20-2012, 10:30 AM
  2. Help: 62.9i problems
    By trooperrunner in forum Stereo and Electronics
    Replies: 1
    Last Post: 08-12-2009, 04:08 PM
  3. problems with my 66 g.t.o. (help)
    By 05gtoautoX in forum GTO
    Replies: 6
    Last Post: 07-11-2006, 04:49 AM
  4. Site problems or my problems?
    By oneBADDz in forum Request and Feedback
    Replies: 2
    Last Post: 04-03-2006, 07:26 PM
  5. A/C problems.
    By gnomee in forum General Help
    Replies: 2
    Last Post: 03-14-2006, 07:13 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •