Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 23 of 23

BAD knock...even when warm *VIDEO*

This is a discussion on BAD knock...even when warm *VIDEO* within the Internal Engine forums, part of the LSx Technical Help Section category; yeah it was just the leak at the flange...

  1. #21
    Senior Member Rhinohuey's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Glendale, AZ

    1999 Trans Am

    yeah it was just the leak at the flange

  2. #22
    Senior Member JaycenK's Avatar
    Join Date
    Nov 2008

    1997 Camaro Z-28

    If you read the rest of the post you will see the photo's of the headers missing a bolt and the gasket blown out on the top side. It was exhaust gas escaping past the flange

  3. #23
    Junior Member driftpin's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    North Berwick,, ME

    Arctic White
    2000 Firebird Formula

    Quote Originally Posted by Rhinohuey View Post
    BTW....anybody know tq specs for the valve cover bolts.....too lazy to look it up
    106 in-lbs

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help: LT1 knock module
    By firebirdlt4 in forum General Help
    Replies: 1
    Last Post: 08-08-2008, 08:08 AM
  2. Knock Sensor Low input code
    By clayton006 in forum General Help
    Replies: 3
    Last Post: 07-05-2007, 10:37 AM
  3. What is this crap?? Knock Sensor and wrong Mileage??
    By The Rookie in forum General Help
    Replies: 45
    Last Post: 11-11-2005, 09:59 PM
  4. help! bad knock
    By bpm in forum Computer & Tuning
    Replies: 6
    Last Post: 11-06-2005, 07:37 PM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts