Results 1 to 4 of 4

anyone else have this

This is a discussion on anyone else have this within the Internal Engine forums, part of the LSx Technical Help Section category; ok so i figured out why i was burning oil I only seemed to burn when I added the recomended ...

  1. #1
    Member scotthd's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    everett wa
    Age
    45
    Posts
    260

    01 ta red
    95 mustangV6

    anyone else have this

    ok so i figured out why i was burning oil I only seemed to burn when I added the recomended 10 40 once i changed to 5 30 I havent burned any but now my oil change light comes on prob every third time i drive it stays on for five minutes or so.Anything I should pay attention to?

  2. #2
    Senior Member INMY01TA's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    The great red state of MD.
    Posts
    5,755

    Black
    2001 Trans Am (sold)

    You need to reset the oil change light indicator.

  3. #3
    Member scotthd's Avatar
    Join Date
    Mar 2008
    Location
    everett wa
    Age
    45
    Posts
    260

    01 ta red
    95 mustangV6

    I have Hold in the odometer for ten seconds, any ideas on my ses light my code reader says 1440 evaporative emmisions control malf I already changed the gas cap and reset but if always comes back I really dont want to have to get to the solonoid or charcoal canister it looks like I will have to drop the tank to so this

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2007
    Location
    ohio
    Posts
    96

    silver
    99 Trans Am

    mines the gas peddle, push the acellerator down 3 times with the key on but not started

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •