Results 1 to 5 of 5

95 3.4L Wont Start

This is a discussion on 95 3.4L Wont Start within the V6 forums, part of the Vehicle Specific category; hey guys, got a little problem..just looking for some advice to save some green. heres the situation: i tried to ...

  1. #1
    Fast95Bird
    Guest

    Exclamation 95 3.4L Wont Start

    hey guys, got a little problem..just looking for some advice to save some green.

    heres the situation:

    i tried to start my car last night as it was very cold out. it started for a split second, then quit and i havent been able to start it since. It tries to turn over and then the starter clicks sucessively, with the guages and lights blinking with the clicks.

    Heres what i know ((which isnt much )) :

    -first thought was to jump it so i tried to jump the car and it does not help.
    - my system has been in the car a while, and even with no prob. before..maybe the alternator's dead?
    - all the lights and bells and radio, including the subs work perfectly with no dimming or distortion what so ever, so i think the battery is ok.
    - i popped the hood and the alternator tries to turn but stops everytime.
    -the fuel pump is new and the tank is full.
    - plugs and wires are new.


    this may be a simple thing but im trying not to get to the point where i need to spend some extra cash on a diagnostics check. hopefully someone who knows a little something on here can help me? all help is appreciated...thanks all...

    -andy

  2. #2
    Fast95Bird
    Guest
    all fixed. nvm

  3. #3
    Member silverz28camaro's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Washington MO
    Age
    31
    Posts
    796

    sebring silver
    2000 z28

    what was it?

  4. #4
    Member silverz28camaro's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Washington MO
    Age
    31
    Posts
    796

    sebring silver
    2000 z28

    sounded like poor connection or weak battery

  5. #5
    Fast95Bird
    Guest
    weak batt.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help: car wont start and now gauges wont work!
    By AB'sLs1 in forum General Help
    Replies: 52
    Last Post: 04-20-2013, 09:54 PM
  2. Z71 wont start
    By duranws6 in forum General Help
    Replies: 4
    Last Post: 01-09-2013, 08:49 PM
  3. LT1 wont start
    By Bad Co. in forum General Help
    Replies: 8
    Last Post: 11-18-2010, 08:23 AM
  4. LT1 wont start
    By Bad Co. in forum LT1
    Replies: 0
    Last Post: 11-16-2010, 06:32 PM
  5. car wont start
    By redss2000 in forum General Help
    Replies: 12
    Last Post: 06-20-2008, 02:06 PM

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •