Results 1 to 4 of 4

UMI SFC'S 3 point center wont line up?

This is a discussion on UMI SFC'S 3 point center wont line up? within the Suspension and Handling forums, part of the General Help category; you guys have any ideas. i just got my 3 point UMI's and the center mount wont line up. Thanks...

  1. #1
    TJEA Retirement Home Dr.Crash's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    U. S And A Greatest country in all of world
    Posts
    3,383

    Stock
    2002 Camaro

    UMI SFC'S 3 point center wont line up?

    you guys have any ideas. i just got my 3 point UMI's and the center mount wont line up. Thanks

  2. #2
    That guy thearborbarber's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    SoDak
    Posts
    892

    White over Red
    1991 Suburban

    How far are the holes not lining up? If they are close slide a punch in and "convince" the holes to line up. Start a bolt and then start the second. Also did you leave the other connections loose till all the bolts are started?

  3. #3
    TJEA Retirement Home Dr.Crash's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    U. S And A Greatest country in all of world
    Posts
    3,383

    Stock
    2002 Camaro

    yes i did, but i found the problem. my tunnel brace was bent and wasnt allowing the SFC's to line up. I wasnt even thinking about checking that. thanks for the input

  4. #4
    TJEA Retirement Home Dr.Crash's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    U. S And A Greatest country in all of world
    Posts
    3,383

    Stock
    2002 Camaro

    can someone delete this thread? Thanks

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help: motor wont line up with mounts
    By 02Z28Camaro in forum General Help
    Replies: 3
    Last Post: 02-09-2016, 06:03 PM
  2. center body line
    By mr_r0bert0 in forum Camaro / SS
    Replies: 6
    Last Post: 03-31-2009, 09:18 AM
  3. Why wont my prothane mounts line up!!!
    By 01ws6er in forum External Engine
    Replies: 4
    Last Post: 02-07-2009, 09:20 PM
  4. Replies: 5
    Last Post: 02-21-2008, 11:58 AM
  5. LCAs wont line up
    By 6-Speeder in forum Suspension and Handling
    Replies: 10
    Last Post: 12-31-2007, 10:27 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •