Results 1 to 4 of 4

question about installing TA/LCA's

This is a discussion on question about installing TA/LCA's within the Suspension and Handling forums, part of the General Help category; Hey I just received a SPOHN (chrome-moly) TA and GW LCA's for my '02 WS6 last week and i'm heading ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    los angeles
    Age
    32
    Posts
    10

    silver
    2002 firebird transAM WS6

    Question question about installing TA/LCA's

    Hey

    I just received a SPOHN (chrome-moly) TA and GW LCA's for my '02 WS6 last week and i'm heading to a shop very soon to have them installed. My question is...

    Should I buy brand new nuts/bolts for both of these parts or just go ahead and use the stock ones?? I'm sure it's not a huge deal but just wondering if I should go ahead and invest in some overpriced hardware for the long run... Man i hope they don't over charge me for this install.

    Thanks in advance to anyone who can help on this matter and these new parts better be as significant as they're said to be.

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    2,725
    The stock ones should be fine.

  3. #3
    Senior Member mrr23's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    orlando, fl
    Posts
    7,134

    dark bowling green
    2000 corvette

    stock bolts are more than adequate.

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    los angeles
    Age
    32
    Posts
    10

    silver
    2002 firebird transAM WS6

    Ok, thanks guys. Any of you have the SPOHN Torque Arm by any chance? I'm hoping it doesn't introduce too much noise being that it's not a polyurethane mount...

    And for the mounting to the rear-end, is it the right two holes or the left? There are only 2 bolts but 4 holes. The only suspension/chassis work i've done is STB and subframe-connectors, so i'm a little sceptical about replacing these parts instead of just adding on. Seems like the TA alone is going to add about 20 lbs :[ oh well... any help is appreciated!! thanks

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Installing Subframes (Question)
    By Raoul-Duke in forum Suspension and Handling
    Replies: 5
    Last Post: 04-15-2009, 12:11 PM
  2. installing lt1 over the top
    By fastlt196 in forum LT1
    Replies: 0
    Last Post: 03-16-2009, 08:37 PM
  3. Question on installing AVIC-D1
    By Black02LS1 in forum Stereo and Electronics
    Replies: 0
    Last Post: 06-07-2008, 10:52 PM
  4. about to do my first mod.... installing an slp lid
    By derrinx in forum External Engine
    Replies: 23
    Last Post: 08-08-2007, 04:13 PM
  5. Here comes the CAM!!!! Almost done installing!!
    By NeeD4SpeeD in forum Internal Engine
    Replies: 5
    Last Post: 02-12-2006, 01:30 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •