Results 1 to 3 of 3

shifter problem

This is a discussion on shifter problem within the Manual Transmission forums, part of the Drivetrain category; so... the other night races a sentra, crushed him obviously, then some crazyness started. he drove up ahead 100+ so ...

  1. #1
    Just a farmboy V8MUSCLE's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Montpelier, VA
    Age
    30
    Posts
    518

    Pewter
    2000 Pontiac Trans Am

    shifter problem

    so... the other night races a sentra, crushed him obviously, then some crazyness started.

    he drove up ahead 100+ so i knew there was no cops, so i started throttleing up. at 130ish i went to 6th to cruise and after letting the clutch out in gear the shifter started jumping left and right about 1 1/2 inches. i slowed down and 6th was fine, clutch doesnt slip, no abnormal shaking.

    any ideas, bad motor mounts or trans mount, bad clutch,

    thanks for the help
    RIP Drew 9/16/1987-11/15/2009

  2. #2
    Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    metro Detroit area
    Posts
    300
    check the torque arm mounts on thr trans extension casting.

  3. #3
    The Bandit Wesman's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    NJ
    Posts
    4,033

    SGM
    1998 Trans Am WS6

    Also check your transmission mount as well. Its very common to have them fail on M6's.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. a4 shifter problem
    By razer900 in forum Automatic Transmission
    Replies: 11
    Last Post: 07-30-2010, 06:45 AM
  2. shifter parts problem
    By wlew1s01 in forum Drivetrain
    Replies: 2
    Last Post: 07-06-2009, 07:10 AM
  3. Factory hurst shifter & regular shifter?
    By importssuck in forum External Engine
    Replies: 30
    Last Post: 10-28-2008, 09:21 AM
  4. shifter boot problem
    By zlizard in forum Camaro / SS
    Replies: 0
    Last Post: 01-28-2007, 01:11 PM
  5. shifter problem with auto
    By got-a-ls1 in forum General Help
    Replies: 6
    Last Post: 04-09-2006, 05:08 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •