Results 1 to 5 of 5

Replaced clutch but.....

This is a discussion on Replaced clutch but..... within the Manual Transmission forums, part of the Drivetrain category; Ok I put in a clutch kit, half the time it shifts fine, other times the Clutch pedal wont come ...

  1. #1
    Military Police FutureWS6's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    dallas
    Posts
    300

    Black
    1999 Trans Am

    Replaced clutch but.....

    Ok I put in a clutch kit, half the time it shifts fine, other times the Clutch pedal wont come back out all the way, or just wont at all. If i "pump" it works, but Im pretty sure thats not how its supposed to work.

    Should i try bleeding it more? i toke it to a shop and they said they would have to drop the transmission and put a new Clutch Slave Cylinder and Clutch Master Cylinder. They just toke a guess didnt even look at my car
    (i toke it to them when i was gonna replace the clutch, but went somewhere else, and idk if they r just trying to get money or what)

    2000 firebird
    3.8 5 speed stage 1 clutch

  2. #2
    Moderator Cutlass's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Madison, WI
    Posts
    6,998

    1999 Formula WS6 M6-sold
    2001 Silverado Z71

    Did it do this before you replace the clutch? If so then you might need a new master and/or slave cylinders. If not then try bleeding the hydraulics more.

  3. #3
    Military Police FutureWS6's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    dallas
    Posts
    300

    Black
    1999 Trans Am

    when i put the new clutch in, it was cause the other clutch was gone, b4 that it never did it

  4. #4
    Military Police FutureWS6's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    dallas
    Posts
    300

    Black
    1999 Trans Am

    bumpo

  5. #5
    Military Police FutureWS6's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    dallas
    Posts
    300

    Black
    1999 Trans Am

    Cutlass is always right.... needs new master and/or slave cylinders.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Clutch Replaced-->Now Cruise Control Not Working
    By 120inna55 in forum General Help
    Replies: 5
    Last Post: 02-23-2012, 12:35 PM
  2. Help: replaced clutch now have engine vibration
    By old power in forum Manual Transmission
    Replies: 2
    Last Post: 03-27-2008, 08:41 PM
  3. Replies: 21
    Last Post: 12-13-2007, 08:41 PM
  4. Clutch Replaced- New Problem- Help please
    By qrunchi in forum Manual Transmission
    Replies: 2
    Last Post: 02-15-2007, 08:04 AM
  5. The SS has been replaced......
    By pinky93 in forum Camaro / SS
    Replies: 40
    Last Post: 09-15-2006, 01:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •