Results 1 to 5 of 5

problem with tranny (i think) need help!!!

This is a discussion on problem with tranny (i think) need help!!! within the Manual Transmission forums, part of the Drivetrain category; when i start out in first gear my tranny i think or clutch is making a loud sweaking noise (only ...

  1. #1
    Member
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    nc
    Age
    33
    Posts
    290

    silver
    2000 camaro ss

    problem with tranny (i think) need help!!!

    when i start out in first gear my tranny i think or clutch is making a loud sweaking noise (only when i start) its even worse when the engine is cold. Doesnt do it when cruising actually really smooth then. Just is really annoying to me. took it to a performance shop and they couldnt see anything wrong just wait for it to get worse and bring it in (loll wow) anyone had this problem?????? really need some help

  2. #2
    Member
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    nc
    Age
    33
    Posts
    290

    silver
    2000 camaro ss

    when im letting off the clutch and on the gas.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Oct 2005
    Location
    Oklahoma
    Posts
    516

    Sunset orange
    01ss,85 pu,04ramdsl

    sounds like a throw out bearing going bad

  4. #4
    Member
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    nc
    Age
    33
    Posts
    290

    silver
    2000 camaro ss

    hmmm maybe

  5. #5
    Member
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    nc
    Age
    33
    Posts
    290

    silver
    2000 camaro ss

    anyone else have any input????
    need some help

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Anyone Have this problem with A4 Tranny?
    By 96Firebirdformula in forum LT1
    Replies: 6
    Last Post: 10-17-2007, 04:06 AM
  2. is it a clutch problem, or a tranny problem?
    By sgt0704 in forum Manual Transmission
    Replies: 3
    Last Post: 01-07-2007, 05:03 PM
  3. tranny problem?
    By BlueByU-SS in forum Camaro / SS
    Replies: 0
    Last Post: 10-01-2006, 11:51 PM
  4. Tranny problem?
    By GottaHaveLS1 in forum Drivetrain
    Replies: 3
    Last Post: 04-08-2006, 09:39 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •