Results 1 to 4 of 4

Is This Normal?????????

This is a discussion on Is This Normal????????? within the Manual Transmission forums, part of the Drivetrain category; In my 00 ws6 m6 the shifter jumps about 3 or 4 inches when you give it gas while in ...

  1. #1
    Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    missouri
    Age
    31
    Posts
    179

    Artic White
    2002 Ws6

    Is This Normal?????????

    In my 00 ws6 m6 the shifter jumps about 3 or 4 inches when you give it gas while in gear. I dunno if its normal or if a tranny mount maybe broke. What you think?

  2. #2
    Story of My Life!! BIG D's SS's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Commerce Ga
    Age
    40
    Posts
    4,995

    Black, Blue
    07 TBSS, 07 GSXR1000

    My Brothers did that and he had a broke tranny mount. Be careful if you buy a urethane I bought one and it had an awful vibration. i bought a new Gm and it went away. I say broke mount.

  3. #3
    Member
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    missouri
    Age
    31
    Posts
    179

    Artic White
    2002 Ws6

    thats what i am thinking to did you do it yourself? If so how hard was it? If not how much did it cost?

  4. #4
    Story of My Life!! BIG D's SS's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Commerce Ga
    Age
    40
    Posts
    4,995

    Black, Blue
    07 TBSS, 07 GSXR1000

    Quote Originally Posted by bwinch
    thats what i am thinking to did you do it yourself? If so how hard was it? If not how much did it cost?
    I did it myself. Just jack it up remove the 4 bolts on the cross member and the on bolt in the mount to the cross member and remove the cross member. Then take out the two bolts for the mount to the tranny. Takes about 15 minutes tops to swap out. The new GM mount is about $70. After dealing with the urethane mount it was worth money to get rid of the vibration.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Question: is this normal?
    By dav-02ws6-m6 in forum General Help
    Replies: 14
    Last Post: 05-16-2010, 06:53 PM
  2. Is This Normal?
    By bgable in forum General Help
    Replies: 2
    Last Post: 04-29-2008, 06:37 PM
  3. Is it normal...?
    By 1MileCrash in forum Manual Transmission
    Replies: 14
    Last Post: 04-11-2007, 07:02 PM
  4. Is this normal?
    By {FzS}BlacKMagicK in forum General Help
    Replies: 15
    Last Post: 02-23-2007, 02:50 AM
  5. normal?help
    By 01SOMSS! in forum Internal Engine
    Replies: 0
    Last Post: 01-20-2007, 11:04 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •