Results 1 to 4 of 4

vibration in transmission while in park?

This is a discussion on vibration in transmission while in park? within the Automatic Transmission forums, part of the Drivetrain category; O'k so I have a 1999 camaro z28 auto trans that I just picked up an there's a few issues ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    martinsburg
    Posts
    10

    blue
    1999

    vibration in transmission while in park?

    O'k so I have a 1999 camaro z28 auto trans that I just picked up an there's a few issues I'm trying to figure out.
    1st. I get this thud sound from the center console area every so often, usually when taking off. (I searched an believe it's the torque arm mount/trans mount.)
    2nd. I get this vibration in the car around 40ish to about 55ish it gets pretty noticeable if I leave it in regular drive (gets worse with higher RPM) was thinking u-joints but not really sure about that because if I rev up the car while in park I can feel the vibrations just as if I was driving any idea on what that could be ?
    Any help would be helpful!!
    Thanks Lance.

  2. #2
    Member goof4080's Avatar
    Join Date
    Jun 2009
    Location
    lisle, il
    Posts
    290

    Red, Black
    98 T/A M6, 79 T/A 6.6L

    Trans mount.

  3. #3
    Former Mopar Man 2002ssslp's Avatar
    Join Date
    Jun 2011
    Location
    Branchville, NJ
    Posts
    3,111

    Silver & Blue
    02 Camaro SS, 04 GTO

    Trans Mount. Have a buddie look under the car while you put it in gear and give it a little gas with your foot on the brake. If you see movement in the tailhousing then replace the mount.
    My ride is a 2002 Camaro SS SLP #3296 with 30k, LTH, 3" Y, CME, Frost tune, K&N, ported TB, Blackwing lid, Bellows, MSD, Denso Iridium, and 85mm MAF, Bilsteins, Eibach springs, SLP strut brace, Adj. Panhard, TA Girdle, UMI, Pro 5.0, Nitto NT555
    My wife has a 2004 GTO with the rare SAP, 18" wheels, K&N Cold Air System, MSD, Ported TB, Frost tune, Denso Iridium, Flowmaster cat-back, 3200 Yank, 75k

  4. #4
    Junior Member
    Join Date
    Mar 2013
    Location
    martinsburg
    Posts
    10

    blue
    1999

    Awesome thanks for the reply guy's

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help: 4l60E Transmission wheels spin in park!!!
    By BANDITO in forum Automatic Transmission
    Replies: 2
    Last Post: 08-02-2009, 10:18 AM
  2. Replies: 0
    Last Post: 11-30-2007, 07:00 PM
  3. What is this vibration
    By 01ws6er in forum Drivetrain
    Replies: 0
    Last Post: 11-18-2007, 10:14 PM
  4. Vibration at 80 mph
    By fantaz in forum LT1
    Replies: 11
    Last Post: 09-23-2006, 02:25 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •