Results 1 to 3 of 3

Transmission went out after 3.73 install

This is a discussion on Transmission went out after 3.73 install within the Automatic Transmission forums, part of the Drivetrain category; 3/day's after my install of the 3.73 gears my trans went out/but what is crazy is that as soon as ...

  1. #1
    Member mglangley21's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    North Carolina
    Posts
    184

    Red
    1999 Camaro SS(LS6 Swap)

    Transmission went out after 3.73 install

    3/day's after my install of the 3.73 gears my trans went out/but what is crazy is that as soon as i left the shop i felt the rpms slipping a little but the guy said it was normal and maybe my conveter and it just got worst an then>>>> it happen,trans went out.(2nd gear) what could the shop have done or what? it fine until the install??????? Help

  2. #2
    Life in the Fast lane sunsetorangess's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Bragg NC
    Posts
    2,835

    Met. Sunset Orange
    01 SS

    Sounds like Its just horrible timing. The shop shouldnt have touched your tranny, as far as them saying "its normal" well as you can see they were ass wrong.
    Hows the fluid look? Do you know the actual cause of the tranny going out?
    J
    2001 SS, Its not the car its the Driver that matters....

  3. #3
    Member mglangley21's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    North Carolina
    Posts
    184

    Red
    1999 Camaro SS(LS6 Swap)

    have no idea but it is getting rebuilt as we speak to handle uo to 550hp, so this should do the trick for a while? hopefully!!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Pulling Transmission, Clutch Install???
    By Slevin in forum Manual Transmission
    Replies: 5
    Last Post: 08-03-2011, 04:09 PM
  2. Transmission install
    By jetaws6 in forum Manual Transmission
    Replies: 9
    Last Post: 02-20-2011, 04:11 PM
  3. C2 Transmission Install - LS1 Tranny Time
    By Ed Blown Vert in forum Corvette
    Replies: 0
    Last Post: 09-15-2009, 12:00 PM
  4. 4l80e/ 6x tci transmission install
    By BANDITO in forum Automatic Transmission
    Replies: 0
    Last Post: 08-28-2009, 06:15 PM
  5. 92 Camaro RS Transmission Install Problem
    By Bigrob92rs in forum Camaro / SS
    Replies: 0
    Last Post: 04-06-2006, 05:32 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •