Results 1 to 2 of 2

Transmission Installation Problem

This is a discussion on Transmission Installation Problem within the Automatic Transmission forums, part of the Drivetrain category; Well ive been trying to install my stock transmission onto a 89 350 tbi engine i bought for my 92 ...

  1. #1
    Bigrob92rs
    Guest

    Transmission Installation Problem

    Well ive been trying to install my stock transmission onto a 89 350 tbi engine i bought for my 92 camaro rs. And the problem I am having is that it wont go together as easy as the stock to the stock motor did. Also when i do get it lined up i have to use a couple of bolts to pull it together and then the torque conv. wont spin freely like the stock one. And yes the torque conv. is in all the way. Im not sure but every mechinic I talk to says that it should bolt up with no problem but in this case its not. If anyone has any idea they would be appreciated.

  2. #2
    Senior Member mrr23's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    orlando, fl
    Posts
    7,134

    dark bowling green
    2000 corvette

    did the converter go in with three 'clicks'? if not, then it's not all the way in. one way to check, is to try and put your fingers between the converter and trans from the bottom. if it's a stock converter, then you shouldn't be able to do it.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Question: Transmission cooler installation
    By dethinboots in forum GTO
    Replies: 12
    Last Post: 04-22-2015, 08:57 AM
  2. Auxilliary Transmission Cooler Installation
    By pajeff02 in forum Automatic Transmission
    Replies: 4
    Last Post: 09-08-2011, 04:24 PM
  3. Help: Transmission mount installation trouble
    By SP33Daddict in forum General Help
    Replies: 13
    Last Post: 03-08-2011, 06:53 PM
  4. T56 Installation Problem
    By Wesman in forum Drivetrain
    Replies: 1
    Last Post: 11-07-2008, 10:17 PM
  5. Rear Brakes Installation Problem!!
    By adham in forum General Help
    Replies: 18
    Last Post: 06-07-2007, 08:15 AM

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •