Results 1 to 7 of 7

shutter

This is a discussion on shutter within the Automatic Transmission forums, part of the Drivetrain category; when i get to about 2000 rpm feel a shutter or vibration feels like its from right rear a4 120k ...

  1. #1
    intimdator gotws6's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    greenville sc
    Posts
    305

    black
    1998 transam ws6

    shutter

    when i get to about 2000 rpm feel a shutter or vibration feels like its from right rear a4 120k miles replaced rear end with 39k miles on new rear same problem thought it might be transmission mount bad going to check it this weekend.
    Last edited by gotws6; 10-23-2010 at 09:58 AM.

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Aug 2009
    Location
    California
    Posts
    8

    Yellow
    1969 el Camino

    Well you might want to check the u joints. Also what condition are your tires in? Sometimes the belts in the tires will start slipping. Just a process of elimination.

    Have a good one,

    Bill

  3. #3
    intimdator gotws6's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    greenville sc
    Posts
    305

    black
    1998 transam ws6

    tires are good.u joint i think it would be more of a clunk. i should of add its does it at 1/3 throtle less it does not do it and its more right before it shifts.

  4. #4
    intimdator gotws6's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    greenville sc
    Posts
    305

    black
    1998 transam ws6

    going to change transmission mount and torque arm bushing. maybe that will fix it

  5. #5
    Senior Member JaycenK's Avatar
    Join Date
    Nov 2008
    Location
    Holiday,FL
    Age
    40
    Posts
    1,378

    Green
    1997 Camaro Z-28

    While your down there look at the U joints If they have any slop at all they need to be changed. Just grab the drive shaft and try to twist back and forth in it's normal directions and then do an up and down test by pushing up and down at or near the joints.

  6. #6
    intimdator gotws6's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    greenville sc
    Posts
    305

    black
    1998 transam ws6

    ok thanks

  7. #7
    intimdator gotws6's Avatar
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    greenville sc
    Posts
    305

    black
    1998 transam ws6

    changed trans mount and torque arm bushing no more problems. thanks
    Last edited by gotws6; 11-06-2010 at 03:47 PM.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Weird Shutter
    By SMWS6TA in forum General Help
    Replies: 28
    Last Post: 09-30-2015, 09:58 AM
  2. Anyone seen Shutter island?
    By Johny Utah in forum Almost Anything Goes
    Replies: 7
    Last Post: 02-25-2010, 07:37 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •