Results 1 to 7 of 7

car shakes when at red light is stall an issue?

This is a discussion on car shakes when at red light is stall an issue? within the Automatic Transmission forums, part of the Drivetrain category; I have noticed it this year only when I'm at a stop my car shakes a bit. I'm not 100% ...

  1. #1
    Member freaky57fast's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    michigan
    Posts
    236

    Black
    2002 WS6 A4, 2010 ram

    car shakes when at red light is stall an issue?

    I have noticed it this year only when I'm at a stop my car shakes a bit. I'm not 100% sure but I think its to do with my stall being stock I shift up to neutral and alls good but I'm just concerned that the trans is acting up. I have LTS y pipe and lm1 cats back with 275 40 r17 on the back it knocks me 2.4 Or so mph so I'm just thinking its the stall any opinions on the matter?

  2. #2
    Super Moderator
    pajeff02's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Mansfield, PA
    Posts
    21,576

    Black & Blue
    '02 WS.6 / '07 Suburban

    Check your transmission mount.

  3. #3
    Member freaky57fast's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    michigan
    Posts
    236

    Black
    2002 WS6 A4, 2010 ram

    Will do I need it lifted soon anyways I just figured stall cause when I get off the brake it wants to jump then coast.

  4. #4
    Super Moderator
    pajeff02's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Mansfield, PA
    Posts
    21,576

    Black & Blue
    '02 WS.6 / '07 Suburban

    What rpm is your car idling at?

  5. #5
    Member freaky57fast's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    michigan
    Posts
    236

    Black
    2002 WS6 A4, 2010 ram

    No more than 1000rpm that's why I'm confused I think it might be account for my exhaust having leaks? Idk

  6. #6
    Super Moderator
    pajeff02's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Mansfield, PA
    Posts
    21,576

    Black & Blue
    '02 WS.6 / '07 Suburban

    Idle should be around 550 or so.

  7. #7
    Member freaky57fast's Avatar
    Join Date
    Feb 2013
    Location
    michigan
    Posts
    236

    Black
    2002 WS6 A4, 2010 ram

    Yeah depending on temp like 6 maybe but I just looked under it found a loose clamp.... right under my feet so next step is a weld and maybe my shoes won't rattle if not then I'll lift it and check the trans Mount like you said. Hope its one or the other.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. I have a light blue stall conv., who is the mfg??
    By gateman in forum Automatic Transmission
    Replies: 4
    Last Post: 09-29-2009, 01:00 PM
  2. Issue - Light
    By flipsutter in forum Internal Engine
    Replies: 0
    Last Post: 09-01-2008, 08:08 PM
  3. SES Light Issue
    By Bluebayou in forum General Help
    Replies: 9
    Last Post: 08-16-2008, 11:27 PM
  4. light issue.
    By blackbird99 in forum General Help
    Replies: 4
    Last Post: 12-23-2007, 05:24 PM
  5. Driving Light Issue
    By DMark in forum Appearance Section
    Replies: 0
    Last Post: 12-28-2006, 10:04 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •