Results 1 to 2 of 2

4L60 Probs

This is a discussion on 4L60 Probs within the Automatic Transmission forums, part of the Drivetrain category; ok had the trany gone thu at a tranny shop after i rebuilt the thing about 2 months ago, i ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Tennessee
    Age
    45
    Posts
    10

    White
    72 Monte carlo

    4L60 Probs

    ok had the trany gone thu at a tranny shop after i rebuilt the thing about 2 months ago, i put in new stells/clutch, seal kit and converter. trany shop put in a seal gasket kit, corvett servo and wirringkit.

    ok got it back installed and this thing still has a stall afect coming off idle after like 10miles of driving when pulling out forward or rev. and allso a lazy shifs 1-2 2-3 3-4 shop scaned it and come up for a no data from a pressure senser i think thats what it was called(the flat plate that blots on the bottom of the vale body) any how thay had a used 1 there i could try thay loaned me a 13m 10m 8m socket and a clean pan to change it. 15min later back on the road that fix some of the lazy shifting that i had from 1-2 2-3 3-4 then come on the eng light pulled back in scanned it pressure switch i think (the black thing on the pass rear of the vale body) it was getin late and thay had a good used 1 i could try as well.

    today got up droped fluid and changed this thing out no probs and fluid still good and red ok got it back together eng light was still on took neg off batt to try and reset the pc for about 10min light didnt go off so i took the o truck(4x4) for a drive. drives and shifts great as more i drove it the stall effect is still there. bear with me while i try to explain when u give it gas its like its pullin a little and when u get to 1300 or so u fell it engauge something and you go as normal and same affect in reverse.
    Last edited by Tennessee; 04-20-2007 at 11:58 AM. Reason: made some paragrafs

  2. #2
    Junior Member
    Join Date
    Sep 2006
    Location
    Tennessee
    Age
    45
    Posts
    10

    White
    72 Monte carlo

    any idea's? well i think its the converter but would like a 2nd option.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Any probs with m&p .40?
    By SeVeReDiStOrTiOn in forum Gun's & Ammo
    Replies: 14
    Last Post: 03-07-2010, 10:14 AM
  2. Motor Probs
    By muteki in forum Firebird / WS6
    Replies: 17
    Last Post: 12-29-2008, 05:45 AM
  3. Help: i have a few probs
    By pbego16 in forum General Help
    Replies: 11
    Last Post: 05-31-2008, 06:14 PM
  4. AC probs :(
    By awdrifter in forum V6
    Replies: 0
    Last Post: 05-07-2007, 12:02 PM
  5. LT1 Probs!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
    By camarostripes96 in forum General Help
    Replies: 4
    Last Post: 12-23-2006, 01:12 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •