Results 1 to 10 of 10

Problems after cutout! HELP!!!

This is a discussion on Problems after cutout! HELP!!! within the External Engine forums, part of the LSx Technical Help Section category; I had a local muffler guy install my QTP exhaust cutout today and I drive it home without the electric ...

  1. #1
    Aw shucks. bluefields88's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    3,619

    Red
    2000 Camaro SS #3574 A4

    Problems after cutout! HELP!!!

    I had a local muffler guy install my QTP exhaust cutout today and I drive it home without the electric valve or anything on it. It sounded fine but after going on the freeway I started to hear a hissing noise coming from my engine. It happens at all RPMs and doesn't go away. I think it might be my water pump or EGR. I can't seem to pinpoint the problem. It might be an exhaust leak but I don't hear ticking coming from my manifolds. I also have a horrible sounding shutter come from my exhaust when I rev my engine. I'm uploading some videos on youtube right now. Help!!!!!!

  2. #2
    Aw shucks. bluefields88's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    3,619

    Red
    2000 Camaro SS #3574 A4



    here's the first video of the hiss. The exhaust video is still uploading.

  3. #3
    Aw shucks. bluefields88's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    3,619

    Red
    2000 Camaro SS #3574 A4

    found the problem, got a hole on my PCV hose. MAJOR vacuum leak.

  4. #4
    Member c5z28's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Bay Area
    Posts
    8,120

    On your ass flashing
    my highbeams

    Quickest fix ever! I was going to say rev it because I coudn't hear much.
    glad you made out.

  5. #5
    Aw shucks. bluefields88's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Berkeley, CA
    Posts
    3,619

    Red
    2000 Camaro SS #3574 A4



    there's a bunch of holes all over it. That is the PCV hose right??

  6. #6
    Member stephen02ws6's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Dalzell, Illinois
    Age
    29
    Posts
    899

    red with black stripes
    2002 Trans Am WS6

    ya its the PCV hose.

  7. #7
    Impounded
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Beaver Dam KY
    Posts
    7,746

    79 T/A -91 Firebird
    1998 Trans Am -Oynx Black

    3 dollar fix...

  8. #8
    z28pwrHecz Z28pwrHecz's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Mcallen, Tx
    Posts
    119

    Black
    2002 Chevy Z28

    good thing you spotted that because mine started doing it as well, so i will check mine today.

  9. #9
    Senior Member ss~zoso~ss's Avatar
    Join Date
    Dec 2004
    Location
    )
    Posts
    9,128

    SS: NBM, tan top
    1998-SS, 2010 Jetta TDI

    glad ya got it figured out, I HATE random problems like that

  10. #10
    Impounded
    Join Date
    Oct 2007
    Location
    Beaver Dam KY
    Posts
    7,746

    79 T/A -91 Firebird
    1998 Trans Am -Oynx Black


Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Cutout
    By BTs98LS1 in forum Camaro / SS
    Replies: 19
    Last Post: 01-08-2011, 11:59 PM
  2. Just got my cutout....
    By Red99TA in forum Texas Members
    Replies: 2
    Last Post: 01-29-2009, 08:04 PM
  3. SLP lid and NEW cutout
    By oneBADDz in forum Parts For Sale / Trade
    Replies: 5
    Last Post: 11-25-2007, 04:42 PM
  4. QTP e-cutout FS in CO
    By 94z28l in forum Rocky Mountain Members
    Replies: 3
    Last Post: 10-11-2006, 04:50 PM
  5. cutout
    By JattGunMan in forum External Engine
    Replies: 6
    Last Post: 04-26-2006, 03:27 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •