Page 4 of 4 FirstFirst 1234
Results 61 to 66 of 66

p0300, ruh roh!

This is a discussion on p0300, ruh roh! within the External Engine forums, part of the LSx Technical Help Section category; Have you pinpoint tested the MAF harness for voltage, ground and such?...

  1. #61
    Super Moderator
    pajeff02's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Mansfield, PA
    Posts
    21,576

    Black & Blue
    '02 WS.6 / '07 Suburban

    Have you pinpoint tested the MAF harness for voltage, ground and such?

  2. #62
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Francis
    Posts
    23

    White
    96 chevy

    Yes wiring is good found the problem today. Cylinder 2 and 3 put air to it for a leakdown test does not pass valve bent or stuck not sure called the place we got motor from and there sending new with air in the cylinder you can actually feel it coming out of the exhaust its crazy has 145 compression at idle or just by cranking and no start still 145 leave compression tester on it bring the rpms up and compression starts to drop thank you guys for all the help

  3. #63
    Super Moderator
    pajeff02's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Mansfield, PA
    Posts
    21,576

    Black & Blue
    '02 WS.6 / '07 Suburban

    Wow - that's very odd that it was doing that. Lifter maybe pumping up and not allowing the valve to close under rpms... or weak valve springs?

  4. #64
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Francis
    Posts
    23

    White
    96 chevy

    Not sure put bore scop in you can see a odd coloration towards the top of cylinder walls on them two cylinders

    - - - Updated - - -

    Color is like maybe there was water sitting there at one time

  5. #65
    Super Moderator
    pajeff02's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Mansfield, PA
    Posts
    21,576

    Black & Blue
    '02 WS.6 / '07 Suburban

    That could be... glad you found the issue and hope you fare better with the next engine.

  6. #66
    Junior Member
    Join Date
    Oct 2015
    Location
    Francis
    Posts
    23

    White
    96 chevy

    We hope so out a lot of time and parts on this one thanks again

Page 4 of 4 FirstFirst 1234

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. P0300 on Highway cruise
    By redbird555 in forum General Help
    Replies: 4
    Last Post: 06-02-2011, 08:15 AM
  2. P0300
    By 77k5 in forum LT1
    Replies: 2
    Last Post: 05-25-2010, 01:31 AM
  3. P0300 Code - HELP
    By oldguy in forum GM Trucks
    Replies: 1
    Last Post: 09-05-2007, 06:33 PM
  4. code P0300
    By neverlate in forum External Engine
    Replies: 9
    Last Post: 06-04-2006, 07:58 AM
  5. Need help with P0300 misfire
    By Doc99SS in forum Computer & Tuning
    Replies: 2
    Last Post: 10-24-2005, 08:05 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •