Results 1 to 10 of 10

O2 sensors

This is a discussion on O2 sensors within the External Engine forums, part of the LSx Technical Help Section category; MY SES keeps throwing bank1 sen2 and bank2 sen2 low voltage, I replaced them and still throws. Any ideas on ...

  1. #1
    Member GNICTRY's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Virginia
    Posts
    558

    Silver
    2000 Trans Am WS6 Ram Air

    Question O2 sensors

    MY SES keeps throwing bank1 sen2 and bank2 sen2 low voltage, I replaced them and still throws. Any ideas on why or how to fix?

  2. #2
    2000 SS roblelp's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Texas
    Age
    55
    Posts
    51

    Navy Blue
    2000 SS

    I have the same problems. I had both of mine replaced and still indicates a problem. I did notice this, if I driver the car on the highway 70-80mph the service engine light will go out. I have alot of modifications done to my motor and was wondering if that might of had something to do with it.

  3. #3
    Member GNICTRY's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Virginia
    Posts
    558

    Silver
    2000 Trans Am WS6 Ram Air

    Quote Originally Posted by roblelp View Post
    I have the same problems. I had both of mine replaced and still indicates a problem. I did notice this, if I driver the car on the highway 70-80mph the service engine light will go out. I have alot of modifications done to my motor and was wondering if that might of had something to do with it.
    I dont have any mods on my motor yet, do have headers and slp but it was doing it with stock manifolds.
    Last edited by GNICTRY; 10-09-2007 at 01:57 PM. Reason: spelling

  4. #4
    Life in the Fast lane sunsetorangess's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Bragg NC
    Posts
    2,835

    Met. Sunset Orange
    01 SS

    Do you still have your cats?
    J
    2001 SS, Its not the car its the Driver that matters....

  5. #5
    Member GNICTRY's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Virginia
    Posts
    558

    Silver
    2000 Trans Am WS6 Ram Air

    Quote Originally Posted by sunsetorangess View Post
    Do you still have your cats?
    J
    No I have obx headers with res...

  6. #6
    Member ls1speedster's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Bethany, IL
    Posts
    325

    black
    2002 trans am

    mine has throwed it a couple times...

    im stock never modded it
    just run 93 with k&n

  7. #7
    Senior Member TransAm11973's Avatar
    Join Date
    Nov 2007
    Location
    in my Trans Am
    Posts
    2,630

    Black
    2000 Trans Am WS6

    Question same prob

    i ahve the same problem band 1 sensor 1 throwing low voltage. but wiring and sensors are fine. WWHY IS IT DOING THIS??? I have a fair amount of mods. is this low voltage going to hurt my engine eventually? anyone have experience with deleting this code? HELP

  8. #8
    Member ls1speedster's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Bethany, IL
    Posts
    325

    black
    2002 trans am

    all four of mine are throwing low voltage...

    anyone have the answer

  9. #9
    Member GNICTRY's Avatar
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    Virginia
    Posts
    558

    Silver
    2000 Trans Am WS6 Ram Air

    anyone??

  10. #10
    Member ls1speedster's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Bethany, IL
    Posts
    325

    black
    2002 trans am

    ...
    ..
    .
    seems common

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. O2 sensors
    By c5z28 in forum Computer & Tuning
    Replies: 27
    Last Post: 10-06-2010, 02:35 PM
  2. O2 sensors
    By Soltakr in forum External Engine
    Replies: 19
    Last Post: 05-20-2008, 10:09 PM
  3. 02 sensors
    By 02sscamaro in forum General Help
    Replies: 25
    Last Post: 04-16-2008, 05:02 AM
  4. o2 sensors
    By ls1_02 in forum General Help
    Replies: 9
    Last Post: 01-10-2008, 09:51 AM
  5. Should I buy new sensors?
    By EastTNZ28 in forum General Help
    Replies: 0
    Last Post: 06-15-2007, 10:14 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •