Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 24 of 24

installed slp air lid

This is a discussion on installed slp air lid within the External Engine forums, part of the LSx Technical Help Section category; Originally Posted by FirehawkM6 Yes it is . my slp lid is stuck to my maf now ! i dont ...

  1. #21
    NY Representative basballny2's Avatar
    Join Date
    Aug 2007
    Location
    NeW YoRk
    Posts
    3,393

    Red
    2001 ws6

    Quote Originally Posted by FirehawkM6 View Post
    Yes it is . my slp lid is stuck to my maf now !
    i dont know how im gonna get it off... . its not an immediate problem but it will be in the future when i wanna upgrade my MAF
    i had this problem when my MAF went and had to replace it, i got a heat gun and heated the lid for a few seconds and it came right off.

    Quote Originally Posted by Glue Maker View Post
    my Slp lid and K&N seem to be sealed good, is it common for the k&n's not to seal good?
    there tricky, u might have to play with it a little to get it to seal but they will seal

  2. #22
    Member FirehawkM6's Avatar
    Join Date
    Mar 2010
    Location
    Nor Cal
    Posts
    133

    Pewter
    2001 Trans Am Ws6 M6

    Quote Originally Posted by basballny2 View Post
    i had this problem when my MAF went and had to replace it, i got a heat gun and heated the lid for a few seconds and it came right off.
    all i have is a hairdryer, i tried for about an hour trying to get it off. but i'll just deal with it when i have to in the future ........ .

  3. #23
    Spaz is My Mentor SMWS6TA's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Ugy Lower Corner of AL
    Posts
    10,511

    Navy Blue Metallic
    98 T/A w/a little mods...

    Taking mine off I needed another person to help. It was a bitch but we got it off. I've heard of guys putting it into the oven at 125 for a few mins to warm it up. Not sure if I'd try it. Maybe if nothing else worked.

  4. #24
    Senior Member Schmalgar's Avatar
    Join Date
    Apr 2010
    Location
    Alpharetta, Ga
    Age
    45
    Posts
    1,060

    04 Cobra 'vert - M6 mysti
    02 WS6 coupe - A4 red

    Quote Originally Posted by Glue Maker View Post
    my Slp lid and K&N seem to be sealed good, is it common for the k&n's not to seal good?
    Mine doesn't seal well at all. I blew smoke over the lid and could see it getting sucked in the back of the lid. I bought thicker foam adhesive weatherstripping and sealed it up better...

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. PHB installed
    By Formula Dave in forum Suspension and Handling
    Replies: 18
    Last Post: 01-21-2008, 10:11 AM
  2. just installed B&M..!?
    By NIKDSC5 in forum Corvette
    Replies: 6
    Last Post: 12-31-2007, 03:31 PM
  3. Need a Cam installed in MD
    By INeedLS1 in forum Eastern Members
    Replies: 6
    Last Post: 05-16-2007, 04:21 PM
  4. Got my cam installed
    By BlackBeastLS1 in forum Internal Engine
    Replies: 18
    Last Post: 08-23-2006, 12:02 PM
  5. Anybody installed one of these?
    By CamaroKillZ28 in forum Manual Transmission
    Replies: 9
    Last Post: 03-15-2006, 07:11 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •