Results 1 to 6 of 6

installed O2 simms, why is car running rough????

This is a discussion on installed O2 simms, why is car running rough???? within the External Engine forums, part of the LSx Technical Help Section category; I just installed my O2 simms and my car is running very rough and is bogging down, etc. What is ...

  1. #1
    2000z28man
    Guest

    installed O2 simms, why is car running rough????

    I just installed my O2 simms and my car is running very rough and is bogging down, etc. What is going on?

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    2,725
    Immediately after putting them on? Was the battery disconnected for a while maybe? SES light on? Might just be a coincidence and something else is happening.

  3. #3
    nc98z
    Guest
    Alot of people make a mistake and plug the 02 sims in the front harness instead of the after cat position

  4. #4
    Member
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Pueblo, Colorado
    Posts
    268

    Black
    1998 Pontiac Trans Am

    Make sure you put them in the right harness. The rear o2s have nothing to do with the way the car runs.

  5. #5
    Senior Member SeVeReDiStOrTiOn's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Roseville, CA
    Posts
    8,164

    05 Wrangler
    00 Z28 sold :-(

    Quote Originally Posted by ~redlinels1~
    Make sure you put them in the right harness. The rear o2s have nothing to do with the way the car runs.

  6. #6
    I Love My Bong easyericvan's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Hot Springs, AR
    Age
    31
    Posts
    164

    Midnight Blue
    99' Trans Am

    Did you get get the cats enliminated from the computer? Bad gas maybe?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Question: Lq4 running rough
    By Ripper3494 in forum General Help
    Replies: 17
    Last Post: 10-25-2011, 04:01 AM
  2. Question: running rough
    By 90ARAPAJ in forum Firebird / WS6
    Replies: 3
    Last Post: 06-21-2011, 12:47 PM
  3. help- car's running rough
    By Ramairgod84 in forum General Help
    Replies: 2
    Last Post: 08-14-2010, 07:36 AM
  4. ls1 running rough
    By ls1_02 in forum General Help
    Replies: 0
    Last Post: 01-04-2008, 09:43 PM
  5. 94 Z28 running rough, any help?
    By 1st TA in forum LT1
    Replies: 4
    Last Post: 06-17-2007, 06:26 AM

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •