Results 1 to 8 of 8

anyones engine shake a lot?

This is a discussion on anyones engine shake a lot? within the External Engine forums, part of the LSx Technical Help Section category; got a cam installed in my car when it was rebuilt kept the stock mounts, and the engine moves a ...

  1. #1
    Senior Member Zboner's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    cincinnati/northern ky
    Age
    31
    Posts
    9,045

    Black
    99 SS

    anyones engine shake a lot?

    got a cam installed in my car when it was rebuilt kept the stock mounts, and the engine moves a shit load in the engine bay i mean a lot, anyone else's car do this??

    is it normal to shake this much i know all of them do but this is all the time constantly.

  2. #2
    Senior Member Zboner's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    cincinnati/northern ky
    Age
    31
    Posts
    9,045

    Black
    99 SS

    here is my cam size also in my sig
    95 WS6, 6 speed, FULL suspension, 9" spool, Vortech S/C HARD TOP!!!!!!!!!!!!!!

    99 Z28/SS Vert Triple Black, H/C

  3. #3
    your parts guy!!! 1fastcamarosss11's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    cleveland ohio
    Posts
    11,376

    trans am 00 ws6
    1998 camaro ss vert

    .558 to .591 wow big gap. that may be why. big thump.

  4. #4
    Senior Member Zboner's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    cincinnati/northern ky
    Age
    31
    Posts
    9,045

    Black
    99 SS

    yea no shit man

  5. #5
    your parts guy!!! 1fastcamarosss11's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    cleveland ohio
    Posts
    11,376

    trans am 00 ws6
    1998 camaro ss vert

    Quote Originally Posted by Zboner
    yea no shit man
    you try new mounts? did they put them in when the motor was installed?

  6. #6
    Senior Member Zboner's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    cincinnati/northern ky
    Age
    31
    Posts
    9,045

    Black
    99 SS

    na, just kept the stock ones in there

  7. #7
    your parts guy!!! 1fastcamarosss11's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    cleveland ohio
    Posts
    11,376

    trans am 00 ws6
    1998 camaro ss vert

    i'm guessing i have stock ones since i don't beleive the motor was ever out of the car, mine doesn't move to much. you may just need new mounts. you know this site someone will help the knows all the right answers.

  8. #8
    Member SKULLZ's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Colorado
    Age
    31
    Posts
    114

    Black
    1999 Z28 Camaro

    this happened to me also. After I got a new exhaust system I could hear the pipe after the cat on the driver side hit a cross beam, my motor is completely stock except an SLP lid but it still torqued enough to hit, I would also reccomend new motor mounts

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Can't shake this feeling
    By knightryda01 in forum Almost Anything Goes
    Replies: 17
    Last Post: 05-21-2016, 04:12 PM
  2. a shake in my car
    By pozesd99' in forum General Help
    Replies: 3
    Last Post: 12-22-2010, 03:35 AM
  3. wondering if anyones seen a shift boot/plate
    By Orange99z28 in forum Appearance Section
    Replies: 11
    Last Post: 06-30-2008, 08:33 PM
  4. Having a Little Shake attack...
    By Neo in forum Almost Anything Goes
    Replies: 21
    Last Post: 10-17-2007, 12:05 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •