Results 1 to 3 of 3

ac compressor not working

This is a discussion on ac compressor not working within the External Engine forums, part of the LSx Technical Help Section category; Hello, Newbie here: I have a 2000 z28 and my ac compressor is not working.I jumped out the low pressure ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    NJ
    Posts
    17

    red
    2000 camaro

    ac compressor not working

    Hello, Newbie here:

    I have a 2000 z28 and my ac compressor is not working.I jumped out the low pressure switch and also tried a different relay and it still does not come on.Does anybody have any ideas?
    Thanks
    John

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    2,725
    Don't know, but there's a HVAC fuse inside the car for the selector switch (also controls the rear defrost) and A/C CRUISE under the hood (also controls the compressor relay and cruise control switches and module). Belt and wire connector to compressor OK?

  3. #3
    Junior Member cruz3's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Pasco, WA
    Age
    46
    Posts
    34

    Red
    2002 Camaro Z28

    Fan Fuse

    I had the same problem in my 87 maxima. The fan fuse had blown and once I replaced it, the AC started working again. Go figure. I'd check all the fuses.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. AC Compressor!!!
    By CWW17 in forum Parts Wanted / Trade
    Replies: 3
    Last Post: 09-06-2007, 01:56 PM
  2. AC compressor
    By LETHALxLS1 in forum Parts Wanted / Trade
    Replies: 5
    Last Post: 05-16-2007, 03:08 PM
  3. Need A/C Compressor
    By shlby123 in forum Parts Wanted / Trade
    Replies: 0
    Last Post: 05-16-2007, 01:49 PM
  4. camaro ls1 compressor wanted not working ok
    By vortec in forum Parts Wanted / Trade
    Replies: 0
    Last Post: 11-01-2005, 02:42 AM
  5. camaro ls1 compressor wanted not working ok
    By vortec in forum Parts Wanted / Trade
    Replies: 0
    Last Post: 11-01-2005, 02:39 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •