Results 1 to 9 of 9

Wire Mod problems Please help

This is a discussion on Wire Mod problems Please help within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; well, I really did it this time, just finished the wire mod looks great, but when i started my car ...

  1. #1
    rsg98Z28 rsg98Z28's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    90

    Black
    1998 Camaro Z28 vert

    Wire Mod problems Please help

    well, I really did it this time, just finished the wire mod looks great, but when i started my car the gas gauge was not working and the service engine soon light came on also my climate control has no adjustability in direction(face, feet, vent). A wire diagram would be very helpful but any knowledge at all would be great.

  2. #2
    Senior Member Orcus79's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Canada
    Age
    38
    Posts
    1,346

    black
    2002 WS6

    sounds llike you missed reconnecting something to the PCM start with double checking seating of all the connectors from the PCM back.

  3. #3
    rsg98Z28 rsg98Z28's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    90

    Black
    1998 Camaro Z28 vert

    Actually i did the mod slightly differently, i cut the wire and ran them through a hole i drilled in the fender well, so i would not have a huge hol in the fenderwell. oddly enough the gas gauge worked while the car was in the air but when i put it on the ground and started it it didnt work, then the check engine light came on.

  4. #4
    Member
    Join Date
    Jun 2007
    Location
    winfield, wv
    Posts
    253

    Silver
    2000 3.8 liter camaro

    whats the wire mod?

  5. #5
    Senior Member Orcus79's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Canada
    Age
    38
    Posts
    1,346

    black
    2002 WS6

    Cut the wire huh, ok how did you put them back together? did you use a butt connector or solder and heat shrink?

  6. #6
    down with the lot lizards blackhawk01's Avatar
    Join Date
    Dec 2006
    Location
    Pensacola
    Age
    28
    Posts
    1,565

    Red
    2001 Camaro SS A4

    Quote Originally Posted by 2000silverbullet View Post
    whats the wire mod?
    ide like to know that too

  7. #7
    Member 02WS6dream's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    Charlotte, NC
    Age
    34
    Posts
    668

    08 Mustang GT/CS Blue
    2002 Trans Am WS6 traded

    Quote Originally Posted by blackhawk01 View Post
    ide like to know that too
    running the wires that run across the top of the passenger front fender well below the fender to hide them and tidy up the engine bay. I know i've seen pics on here, anyone? and to the original post; sounds you either missed something when reconnecting or have a bad reconnect on one. I'm also interested in how you reconnected the ends--butt connectors or solder or what? if it worked in the air and not when you let it down it would lead me to think a bad connection--got disturbed a bit on the way down and isn't making contact.

  8. #8
    Member fxgs's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Camp Hill, Pa
    Posts
    719

    Onyx Black
    2002 SLP Camaro SS

    Check your ground...............had no problem when I did mine

  9. #9
    rsg98Z28 rsg98Z28's Avatar
    Join Date
    Dec 2007
    Location
    Atlanta, GA
    Posts
    90

    Black
    1998 Camaro Z28 vert

    I soldered them. right now its just the gas gauge and the check engine light. i belive the gas gauge just has a bad connection as for the check engine i dont know but yet.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. pcm wire
    By 2-bowties&abird in forum Computer & Tuning
    Replies: 3
    Last Post: 06-25-2016, 11:56 AM
  2. wire problems
    By TeraFlexTJ in forum General Help
    Replies: 13
    Last Post: 08-07-2008, 03:47 PM
  3. I-wire mod
    By CamaroFan71 in forum General Help
    Replies: 7
    Last Post: 03-19-2008, 10:06 PM
  4. Plug wire problems
    By Badbird in forum LT1
    Replies: 8
    Last Post: 07-26-2007, 03:25 AM
  5. wire mod
    By nastyz1 in forum Appearance Section
    Replies: 7
    Last Post: 04-27-2006, 05:40 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •