Results 1 to 4 of 4

wiper problem! help?!

This is a discussion on wiper problem! help?! within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; my wipers on my 98 formula work just fine but the problem is that when they are of they park ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    Jul 2009
    akron ohio

    1998 Formula

    wiper problem! help?!

    my wipers on my 98 formula work just fine but the problem is that when they are of they park in the up position and it looks so stupid. does anyone know an easy way to fix this. i pulled the window cowl off and tried to see the arms and motor but can hardly see anything. even if the wipers are off and i push them down...they come on and go back to park in the up position. anyone ever had this issue?
    Last edited by ls1formula; 07-17-2009 at 08:16 PM. Reason: misspell

  2. #2
    Moderator Firebirdjones's Avatar
    Join Date
    May 2006
    I have had that problem with other cars,,,usually thats a wiper motor problem when they just don't park. Something in the circuit board I think. Been a while.

  3. #3
    Retired NOT tired SteveC's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Poway, Ca

    2001 Z28 (Sara)

    9 times out of 10, it is the circuit board, that controls the delay, and the positioning of the blade arms when you turn the wipers off.

    I had this problem on a 95 Astro van.


  4. #4
    Member DaddySS's Avatar
    Join Date
    Oct 2005
    Bergen Co. NJ

    2000 Camaro SS Conv.

    Do they swipe a normal pattern - in other words, do they stay on the glass or travel too far? If they stay on the glass, then remove the panel below the steering column, turn the ignition switch on and remove the connector for the wiper switch. If they then park - replace the switch, if they still don't park replace the motor.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Wiper problem
    By One_Bad_TA in forum General Help
    Replies: 9
    Last Post: 07-14-2009, 03:06 PM
  2. 98 camaro wiper problem
    By coothies in forum General Help
    Replies: 7
    Last Post: 01-31-2009, 03:49 AM
  3. Please Help With My Problem
    By my00blackta in forum Computer & Tuning
    Replies: 15
    Last Post: 11-29-2006, 02:38 PM
  4. Having somewhat of a problem...
    By Lone Lobo in forum General Help
    Replies: 10
    Last Post: 11-23-2006, 03:36 PM
  5. Very Strange Gauges Problem
    By Friptzap in forum General Help
    Replies: 4
    Last Post: 09-18-2006, 06:19 AM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts