Results 1 to 4 of 4

Wiper motor

This is a discussion on Wiper motor within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; Yesterday my wipers got stuck in the up postion so I did a search and the threads said bad motor ...

  1. #1
    Member Pete Rock98's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Bronx NY
    Age
    47
    Posts
    177

    Black
    1998 z28

    Wiper motor

    Yesterday my wipers got stuck in the up postion so I did a search and the threads said bad motor .Today I bought a new wiper motor, at what position do you put the dial? What direction should I place it on the bracket and motor?I swapped it out 4 times moving the dial and still no luck the wipers are not in the right postion .
    Thanks

  2. #2
    Member Pete Rock98's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Bronx NY
    Age
    47
    Posts
    177

    Black
    1998 z28

    The problem started after using the wipers they would park almost straight up when shut off. After the new motor was installed they would park OK when off but when using the Delay function they would park straight up between delay strokes. I tried 2 rebuilt motors .What postion do you set up the dial(the crank arm assembly) the piece that is mounted to the motor and connects to the wiper linkage. 12 or 3 or 6 or 9 O'clock.
    This is crazy 2 days trying to fix this.
    Last edited by Pete Rock98; 10-28-2008 at 04:48 AM.

  3. #3
    Member qwk93ta's Avatar
    Join Date
    Oct 2006
    Location
    Fairfield, Ohio
    Age
    54
    Posts
    944

    Black
    00 WS6

    Are you sure the motor is bad? My wipers did the same thing and I cleaned off all the connections and they now work fine.

  4. #4
    Member Pete Rock98's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Bronx NY
    Age
    47
    Posts
    177

    Black
    1998 z28

    I'll will try contact cleaner on the harness connector .The oem motor was returned for a $25 core charge.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Bad wiper motor?
    By Ramairgod84 in forum General Help
    Replies: 3
    Last Post: 10-01-2009, 06:35 AM
  2. Bad wiper motor?
    By Ramairgod84 in forum Corvette
    Replies: 2
    Last Post: 09-30-2009, 01:20 AM
  3. Help: Wiper motor relay
    By Ramairgod84 in forum Corvette
    Replies: 0
    Last Post: 09-29-2009, 06:32 AM
  4. Wiper Motor
    By SilverFish in forum General Help
    Replies: 1
    Last Post: 08-10-2008, 06:29 AM
  5. Wiper Motor
    By 1badtk in forum General Help
    Replies: 4
    Last Post: 07-10-2007, 05:42 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •