Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 27 of 27

What the F*** did I do???

This is a discussion on What the F*** did I do??? within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; Reseat it by unbolting it, bend the tube a little, reinstall. Friend of mine had the sealing issue after doing ...

  1. #21
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    2,725
    Reseat it by unbolting it, bend the tube a little, reinstall. Friend of mine had the sealing issue after doing that free mod - his threw a code though???

  2. #22
    Preferred Member CWW17's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Central Illinois
    Age
    29
    Posts
    356

    Black | Black
    '07 Z06 | '98 WS6

    Its a pretty large gap... maybe 1/2 inch long, 1/8 wide... I think it may need some sort of sealant... Is there any high heat sealant that could handle it?

  3. #23
    Veteran 0rion's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    ohio
    Posts
    22,468

    98 Formula
    06 duramax

    See if you can band aid it until the weekend and I'll hunt around and dig up my old one and mail to you. I'll have to dig it up outta the shed but it's yours if you can make it until next weekend.

  4. #24
    Nitrous Tuner LS2Tuner's Avatar
    Join Date
    Aug 2006
    Location
    WestCoast AZ-CALI
    Posts
    4,763

    Silver
    05 Goat SMASHED

    Quote Originally Posted by cww17 View Post
    Its a pretty large gap... maybe 1/2 inch long, 1/8 wide... I think it may need some sort of sealant... Is there any high heat sealant that could handle it?
    There are MANY 2 part epoxys we use on cyl. heads and intakes when we make the runners soo large you run out of material.I've used Ultra Grey Permatex before for your same issue. It sets up a little firmer than the Ultra Black.
    To get the whole benefit of your port you need to also get an experianced tuner to retune the MAf also.

    Good Luck.
    Don't be afraid of the bottle!!! Be afraid of your tune!!!

  5. #25
    Preferred Member CWW17's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Central Illinois
    Age
    29
    Posts
    356

    Black | Black
    '07 Z06 | '98 WS6

    Well, I used some 2 part epoxy to seal it back up... I'm pretty sure its sealed... Its running better, but still very rough, and will eventually die...? Did I seriously screw something up or what?

  6. #26
    Veteran 0rion's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    ohio
    Posts
    22,468

    98 Formula
    06 duramax

    Did you pull the egr tube back out? Make sure the little o-ring gasket on the bottom hasn't came off.

  7. #27
    Senior Member SeVeReDiStOrTiOn's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Roseville, CA
    Posts
    8,164

    05 Wrangler
    00 Z28 sold :-(

    Check the MAF filaments like someone else said..spray some carb cleaner around the area that you took off(bellow, TB) and see if the idle changes.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •