Results 1 to 7 of 7

What could be wrong???

This is a discussion on What could be wrong??? within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; I've been having a problem with my car for the last couple weeks and when I took it in to ...

  1. #1
    SILVER99TA
    Guest

    What could be wrong???

    I've been having a problem with my car for the last couple weeks and when I took it in to have it checked out they said something to do with my mass air. The problem is whenever I take off my car idles funny and acts as if its getting too much gas or not enough, but when I push the peddle to the floor it acts normal. Just had the plugs and fuel filter changed. Any ideas?

  2. #2
    Junior Member Figz z28's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Harlingen,TX
    Age
    37
    Posts
    32
    Is your ses light on?

  3. #3
    SILVER99TA
    Guest
    Yes, SES is on

  4. #4
    Junior Member Figz z28's Avatar
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Harlingen,TX
    Age
    37
    Posts
    32
    Take your car down to Auto Zone and have them pull your codes. They dont charge nothing. While your there get an electronics cleaner that dries fast and take off your maf and spray it down, let dry and put it back together. The only other thing that i can think of is bad O2 sensors, wont be able to tell untill you get the codes pulled. Oh yeah be careful with your maf sensor when you spray it down the wires in there are very sensitve.
    Last edited by Figz z28; 08-07-2005 at 07:25 AM.

  5. #5
    Blown, Stroked, & Sprayed

    Ed Blown Vert's Avatar
    Join Date
    Aug 1999
    Location
    San Diego, Ca
    Posts
    50,525

    Black
    383 Procharged & N20 Vert

    Quote Originally Posted by Figz z28
    Take your car down to Auto Zone and have them pull your codes. They dont charge nothing.


  6. #6
    2000SS
    Guest
    Quote Originally Posted by SILVER99TA
    The problem is whenever I take off my car idles funny and acts as if its getting too much gas or not enough, but when I push the peddle to the floor it acts normal. Just had the plugs and fuel filter changed. Any ideas?
    -------
    Hi,

    Did the problem start after the plugs and filter change - or before?

    Laurence

  7. #7
    Story of My Life!! BIG D's SS's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Commerce Ga
    Age
    39
    Posts
    4,995

    Black, Blue
    07 TBSS, 07 GSXR1000

    ses light

    I have an 00 SS and my light come on after changing the mas halves and a whisper lid. The oil from the K&N air filter was setting it. All you have to do is take carb cleaner and take off your mas sensor and hold the can about 15 inches away and spray it. Let it dry and try that. To reset your ses light turn key on and pull pcm ign and pcm batt fuses under the hood. The car will run rough at first until it relearns the program. That should fix it. Don't put so much oil on the filter if you have a K&N.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Members who have read this thread: 0

There are no members to list at the moment.

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •