Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 25 of 25

Weird issues need some help.

This is a discussion on Weird issues need some help. within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; I don't know as it's entirely BCM related, as the OP stated the car wouldn't crank. It's possible he may ...

  1. #21
    None Shall Pass Knight's Avatar
    Join Date
    Jan 2010
    Location
    East of Cleveland, Ohio
    Posts
    3,828

    Black
    99 WS.6 - Modified

    I don't know as it's entirely BCM related, as the OP stated the car wouldn't crank. It's possible he may be experiencing more than one issue, the BCM being one of them, and a bad connection or ground, or something else. It's good info to have on hand though, as it is a known problem in our cars.

  2. #22
    2002 Arctic White T/A Ws6islife's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Houston , Texas
    Posts
    570

    Metallic Pewter
    2002 SLP Firehawk

    I will be start with the battery. And work my way untill I determin the issue. Will keeP updated any more input is appreciate. Thank you all.

  3. #23
    ʢ ൧ ൨ ൩ ൪ ൫ ൬ ൭ ൮Ր Ց Ւ Փ Smittro's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Pittsburgh
    Posts
    9,965

    White
    2008 Hummer H3

    Quote Originally Posted by Knight View Post
    I don't know as it's entirely BCM related, as the OP stated the car wouldn't crank. It's possible he may be experiencing more than one issue, the BCM being one of them, and a bad connection or ground, or something else. It's good info to have on hand though, as it is a known problem in our cars.
    Oops! I missed that part.. The you are right the BCM has nothing to do with it not cranking.

    Op, try checking the starter connections for corrosion, looseness, oil and dirt.

    Could be a starter solenoid issue starting also.

  4. #24
    2002 Arctic White T/A Ws6islife's Avatar
    Join Date
    Sep 2009
    Location
    Houston , Texas
    Posts
    570

    Metallic Pewter
    2002 SLP Firehawk

    Ok so don't everyone want a good laugh?

    I tested for everything, started to get worried. Battery tested out perfect, was not no starter relays nothing. When I got back home and out the battery back on cranked it and nothing. Then I noticed a brownish tint on my thumb and it hit me. I tested for it all jut forgot to look for bad terminals. The screw part of the terminal was very dirty that was causing a bad connection. Was very frustrated but now that she is up an running ita funny.

    Thank you all for the help!

  5. #25
    Spaz is My Mentor SMWS6TA's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Ugy Lower Corner of AL
    Posts
    10,505

    Navy Blue Metallic
    98 T/A w/a little mods...

    ^^^





    it happens......

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Weird power related issues?
    By bezerker03 in forum General Help
    Replies: 6
    Last Post: 11-09-2010, 06:48 PM
  2. weird.
    By dneemorelos in forum Stereo and Electronics
    Replies: 19
    Last Post: 03-17-2009, 04:21 PM
  3. Weird...
    By OnEbAdReDSS in forum General Help
    Replies: 9
    Last Post: 01-31-2008, 03:42 PM
  4. How weird is this?
    By Bobby97SS in forum Almost Anything Goes
    Replies: 6
    Last Post: 03-15-2007, 12:55 PM
  5. this is weird
    By 94z28l in forum Almost Anything Goes
    Replies: 0
    Last Post: 12-21-2006, 01:22 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •