Results 1 to 6 of 6

Waiting to be stranded

This is a discussion on Waiting to be stranded within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; Last Saturday while in the staging lanes at Rockingham I could not get the T/A restarted. I had just made ...

  1. #1
    Member
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    NC
    Posts
    163

    primer
    1973 Camaro

    Waiting to be stranded

    Last Saturday while in the staging lanes at Rockingham I could not get the T/A restarted. I had just made a run and turned it off while waiting on track officials to give me the go ahead for another run. It seemed to have power to everything but the starter and acted like the clutch wasn't pushed in. I had my brother give me a push, popped the clutch and it started right up. I drove it around to the parking area to look for loose wires. I didn't find anything wrong and it has started everytime since.

    Any suggestion on what to check/change or do I just need to drive it to failure and hope I'm not in the middle of the boonies?

    By the way I did make my first run in the 12's prior to the starter issue.
    '73 Plain Jane Camaro, Gen III, T56
    '02 WS6, M6
    All gone but not forgotten

  2. #2
    Veteran 0rion's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    ohio
    Posts
    22,468

    98 Formula
    06 duramax

    did you happen to notice if the security light was on? Could also be the switch on the pedal.

  3. #3
    old timer blue02Z's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Texas
    Age
    30
    Posts
    3,805

    Navy Blue Metallic
    2002 Z28

    Quote Originally Posted by 0rion View Post
    did you happen to notice if the security light was on? Could also be the switch on the pedal.
    ditto, i've had a few issues with my security system. some reason it wouldnt start up. i disconnected my battery and let it sit. it started right up afterwards. happened to me 2wice

  4. #4
    Member
    Join Date
    Dec 2005
    Location
    NC
    Posts
    163

    primer
    1973 Camaro

    I believe that the security light was on but I was trying to get out of everyones way at the time. After push starting it there not lights and it's not done it again. I haven't scanned it for any codes, would a security problem have left a code?

  5. #5
    Veteran 0rion's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    ohio
    Posts
    22,468

    98 Formula
    06 duramax

    No, do a seach for VATS. There's quite a bit of info on it here. I had it happen to me twice last year so I bypassed VATS.

  6. #6
    Senior Member SeVeReDiStOrTiOn's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Roseville, CA
    Posts
    8,164

    05 Wrangler
    00 Z28 sold :-(

    ^^^

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. FORGED LS2,D1SC procharger combofor sale
    By barnat in forum Parts For Sale / Trade
    Replies: 10
    Last Post: 02-22-2007, 03:01 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •