Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 30 of 30

throttle stuck at 3500 rpm (Help)

This is a discussion on throttle stuck at 3500 rpm (Help) within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; Originally Posted by ninobrn99 did u clean the iac motor already? that was cleaned yes, I decided to pull my ...

  1. #21
    Ride Fast or Be Last ViperSniper's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Ma
    Posts
    189

    2005 Mustang/2008 Viper
    98 & 01 Trans-Am WS6

    Quote Originally Posted by ninobrn99 View Post
    did u clean the iac motor already?

    that was cleaned yes,

    I decided to pull my performance chip out though and noticed that there was some corrosion in there, so I elected to try without and then reset my computer by disconnecting the battery, guess what? the car seems to run fine now, YA HOO, do you think if I clean the performance chip it will be OK or do you think it is junk?
    thanks for the help

    BL

  2. #22
    Senior Member ninobrn99's Avatar
    Join Date
    Aug 2003
    Location
    Honolulu HI
    Age
    33
    Posts
    2,486

    Pewter
    all bore 370 Trans Am

    personally.....junk.

  3. #23
    Member JattGunMan's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    cali
    Age
    30
    Posts
    130

    black
    2000 ss

    its the tps!!!i couldnt figure out on my car either, just clean it out with alcohol

  4. #24
    Veteran Hi-Po's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Florida
    Posts
    10,461

    Black
    1999 TA WS.6

    Quote Originally Posted by ninobrn99 View Post
    personally.....junk.
    yes, junk.

  5. #25
    Ride Fast or Be Last ViperSniper's Avatar
    Join Date
    Sep 2005
    Location
    Ma
    Posts
    189

    2005 Mustang/2008 Viper
    98 & 01 Trans-Am WS6

    You guys really think that those chips are junk? why?

  6. #26
    Detailing + Design third_shift|studios's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Cincinnati, OH ish
    Posts
    21,707

    My life is a
    Ben Stiller movie.

    b/c you can have a tuner program your system and be gone with a chip alltogether.

  7. #27
    Epic Fail: 12mpg 3.4 B34M3R's Avatar
    Join Date
    Jul 2006
    Location
    Baumholder, Germany
    Age
    31
    Posts
    2,480

    Green
    94 Camaro 3.4

    That, and as you have seen first hand, not the most reliable product out there.

  8. #28
    Gold Member BlwnCamaro's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Location
    Las Cruces,NM
    Age
    39
    Posts
    473

    Black
    1998 Z28 Camaro

    My 98 Z28 did that after I put a new Wahlbro 255 lph fuel pump in it. It was strange the car idled at like 2800 but when I disconnected the battery to reset the pcm it was fine after that, it was strange

  9. #29
    Senior Member Musclefan21's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    IL
    Posts
    1,155

    1997 Formula & 2003 cobra
    u better take of the air intake and check the throttle and see how DIRTY it is!! mine was damn dirt and l was having the same problem and l got a toothbrush and l cleaned it and it never happened again!

  10. #30
    Junior Member earsti's Avatar
    Join Date
    Feb 2006
    Location
    Dallas
    Posts
    8

    Black 2000 Z28
    Red 2006 GTO

    where's the performance chip located?

    thanks

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •