Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 31 of 31

studdering and almost stalls

This is a discussion on studdering and almost stalls within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; You beat me to it. Try cleaning your MAF....

  1. #21
    Member
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    NC
    Posts
    421

    NBM
    1998Z28

    You beat me to it. Try cleaning your MAF.

  2. #22
    Super Moderator
    pajeff02's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Location
    Mansfield, PA
    Posts
    21,576

    Black & Blue
    '02 WS.6 / '07 Suburban

    How about a dirty or malfunctioning IAC?

  3. #23
    Member Adam_94_T/A's Avatar
    Join Date
    Oct 2009
    Location
    North Carolina
    Posts
    112

    White
    1994 Pontiac T/A

    he has a cam and doesnt know it lol kidding. Simple tune Possibly spark plugs. i will take a wild guess could it possibly be EGR

  4. #24
    Senior Member Redphoenix1998's Avatar
    Join Date
    Apr 2002
    Location
    San Jose
    Age
    36
    Posts
    1,897

    Red
    1998 Pontiac Trans Am

    clean your TB as well

  5. #25
    LSX whore allbaugh_04's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    Omaha, NE
    Age
    32
    Posts
    5,895

    Pewter
    2000 Z28 Camaro

    It could be a bad IAC o-ring or bad sensor. Probably would be a code for that too though. Hmmm

    Perhaps listen for a vacuum leak.

  6. #26
    Hide ya kids Hide ya wife 94ss06gxp's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Shepherd MI
    Posts
    119

    Silver, Stealth Gray
    97 SS CLONE, 06 GP GXP

    EGR was deleted on his car

  7. #27
    King 0f n00bz shady milkman's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Shepherd, Michigan
    Age
    29
    Posts
    11,775

    blacker than wesleysnipes
    98' trans am

    Quote Originally Posted by 94ss06gxp View Post
    jordon we need to make sure that you still do NOT have a vacuum leak still> since we never had issues before we got that LS6 intake mani on there. and fuel pressure would be a good check too (x2) .
    there is not a vaccum leak levi, we fixed that...this issue actually just started around the time of my new tune and my plug and wire change.


    ^ we need to check on my plugs i think, and wires..my wires might be shot.

  8. #28
    King 0f n00bz shady milkman's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Shepherd, Michigan
    Age
    29
    Posts
    11,775

    blacker than wesleysnipes
    98' trans am

    Quote Originally Posted by allbaugh_04 View Post
    It could be a bad IAC o-ring or bad sensor. Probably would be a code for that too though. Hmmm

    Perhaps listen for a vacuum leak.
    i am going to clean everything, maf , tb, the iac and see what is going on.

  9. #29
    King 0f n00bz shady milkman's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Shepherd, Michigan
    Age
    29
    Posts
    11,775

    blacker than wesleysnipes
    98' trans am

    Quote Originally Posted by 94ss06gxp View Post
    jordon we need to make sure that you still do NOT have a vacuum leak still> since we never had issues before we got that LS6 intake mani on there. and fuel pressure would be a good check too (x2) .
    but much has changed along with that mani...

  10. #30
    Hide ya kids Hide ya wife 94ss06gxp's Avatar
    Join Date
    Nov 2009
    Location
    Shepherd MI
    Posts
    119

    Silver, Stealth Gray
    97 SS CLONE, 06 GP GXP

    true true... it has been a while since you have done wires correct? well except for #8

  11. #31
    King 0f n00bz shady milkman's Avatar
    Join Date
    Jan 2006
    Location
    Shepherd, Michigan
    Age
    29
    Posts
    11,775

    blacker than wesleysnipes
    98' trans am

    Quote Originally Posted by 94ss06gxp View Post
    true true... it has been a while since you have done wires correct? well except for #8
    yea i might of unplugged some improperly and get the core or w/e you call it out of shape..that or maybe my plugs arent tight ...i'll need to take a few out and check them.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help: Car Stalls, jerks, goes..stalls
    By Oldsmobileman in forum General Help
    Replies: 5
    Last Post: 07-08-2016, 04:30 AM
  2. help with studdering
    By RealLiveMD in forum Computer & Tuning
    Replies: 54
    Last Post: 02-23-2010, 02:58 PM
  3. studdering after WOT
    By RealLiveMD in forum Computer & Tuning
    Replies: 8
    Last Post: 08-16-2009, 01:47 PM
  4. serious engine studdering all of a sudden
    By jmatt07 in forum General Help
    Replies: 23
    Last Post: 06-25-2009, 06:50 AM
  5. Help: T/A stalls out
    By 02superfly in forum General Help
    Replies: 21
    Last Post: 01-18-2009, 07:02 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •