Results 1 to 2 of 2

still waiting????

This is a discussion on still waiting???? within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; i took off my smog pump about 4 months ago and still no light showing up. can this be normal???...

  1. #1
    Member 02sscamaro's Avatar
    Join Date
    Mar 2007
    Location
    long island,n.y
    Posts
    112

    still waiting????

    i took off my smog pump about 4 months ago and still no light showing up. can this be normal???

  2. #2
    Senior Member
    Join Date
    Jul 2005
    Location
    Jacksonville, FL
    Posts
    2,725
    Did you buy the car new? Maybe someone had the AIR codes turned off. Mine throws P0412 after a couple cold starts if I remove the AIR PUMP fuse. Does the MIL light up for a bulb check when you start the car?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. The movie you've all been waiting for!
    By Schmalgar in forum Almost Anything Goes
    Replies: 26
    Last Post: 02-17-2011, 09:56 AM
  2. New Guy waiting to get Camaro
    By ldurham in forum New Member Introductions
    Replies: 17
    Last Post: 08-01-2010, 11:16 AM
  3. I'm waiting
    By GTO1_OHIO in forum GTO
    Replies: 45
    Last Post: 06-09-2010, 06:55 PM
  4. While waiting in line
    By c5z28 in forum Almost Anything Goes
    Replies: 10
    Last Post: 11-27-2009, 07:24 PM
  5. HSW...just waiting on you
    By 0rion in forum Nitrous
    Replies: 4
    Last Post: 02-20-2009, 11:10 AM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •