Results 1 to 5 of 5

still has problems starting

This is a discussion on still has problems starting within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; About a week ago i posted here about my 2000 camaro having troubles starting. In my previous post i mentioned ...

  1. #1
    Junior Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    Florida
    Age
    31
    Posts
    43

    tan
    2000 Camaro

    still has problems starting

    About a week ago i posted here about my 2000 camaro having troubles starting. In my previous post i mentioned that i replaced the battery and had a new crank sensor put in but still continued to have problems starting. A couple guys suggested checking the fuel pump and we did. The fuel pump checked out fine and for the past week it has started right up everytime and i was starting to feel comfortable with her again until today she wouldnt start. :-( My step dad seems to think its just a bad/loose connection somewhere and is going to bring some equipment from the shop to test it out with this weekend. If u guys have any more suggestions or help for me id really appreciate it. Thanks.

  2. #2
    Grand Imperial Wizard Sarge's Avatar
    Join Date
    Aug 2005
    Location
    Texas Department of Corrections
    Posts
    18,123
    Retired Outlaw Sum Bitch

    How does it run in closed loop?

  3. #3
    Junior Member
    Join Date
    May 2006
    Location
    Florida
    Age
    31
    Posts
    43

    tan
    2000 Camaro

    closed loop? i dont know what that means.

  4. #4
    Veteran Hi-Po's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Florida
    Posts
    10,461

    Black
    1999 TA WS.6

    After the car starts taking info(Bianary code i think?) from the cats to adjust A/f mix. Maybe someone can say diff.

  5. #5
    Veteran Hi-Po's Avatar
    Join Date
    Nov 2005
    Location
    Florida
    Posts
    10,461

    Black
    1999 TA WS.6

    Also, I would check all wiring up to Crank sensor, and to ground. A decent multi meter will do everything. Why was this sensor replaced? No codes?

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •