Results 1 to 6 of 6

Starting my engine

This is a discussion on Starting my engine within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; I have noticed that it takes me sometimes almost three turns of the key for it to turn over. What ...

  1. #1
    Junior Member williamclintonwalker's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Daytona Beach, FL
    Posts
    4

    Pewter with black top
    2001 Z-28/SS

    Angry Starting my engine

    I have noticed that it takes me sometimes almost three turns of the key for it to turn over. What is the problem? Do I need a deeper cell battery? Is my starting going bad? What!?

  2. #2
    Junior Member extanker's Avatar
    Join Date
    Jun 2006
    Location
    trenton nj
    Age
    64
    Posts
    62

    black
    07 z06

    Quote Originally Posted by williamclintonwalker View Post
    I have noticed that it takes me sometimes almost three turns of the key for it to turn over. What is the problem? Do I need a deeper cell battery? Is my starting going bad? What!?
    do ya think ya can give us just a tad more info

  3. #3
    Member jujofields's Avatar
    Join Date
    Apr 2006
    Location
    Lafayette, Indiana
    Posts
    900

    Pewter Metallic
    2002 Trans Am WS.6

    Do you hear a clicking sound when turning the key?

  4. #4
    Junior Member williamclintonwalker's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Daytona Beach, FL
    Posts
    4

    Pewter with black top
    2001 Z-28/SS

    no clicking. Just keep trying to turn over. I sit there holding the key listening for almost 10 seconds. Then around the 2nd or 3rd turn she comes to life.

  5. #5
    Missing 4 Cylinders BULLET_WS6's Avatar
    Join Date
    Apr 2007
    Location
    Denton (Dallas)
    Posts
    10,577

    Silver
    2003 GTI 1.8T :(

    do you hear your fuel pump turning on when you stick the key to start?

  6. #6
    Junior Member williamclintonwalker's Avatar
    Join Date
    Apr 2008
    Location
    Daytona Beach, FL
    Posts
    4

    Pewter with black top
    2001 Z-28/SS

    Yeah. it is but. but today another damn problem. My "check gagues" and "service engine soon" lights came on. I HAVE NOT EVEN TAKEN THIS THING OVER 100 YET!

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. need help car not starting
    By zparker in forum General Help
    Replies: 7
    Last Post: 05-11-2011, 07:14 PM
  2. Starting up
    By VinnieV02TA in forum General Help
    Replies: 7
    Last Post: 11-14-2010, 05:48 PM
  3. Help: Hard Starting Engine
    By el-camino-bill in forum General Help
    Replies: 0
    Last Post: 08-21-2009, 03:22 PM
  4. Help: Not starting
    By GhostofKrypton in forum General Help
    Replies: 7
    Last Post: 06-24-2009, 06:38 PM
  5. Engine not running, starting problem...
    By jbai322 in forum General Help
    Replies: 22
    Last Post: 03-05-2008, 09:03 PM

Bookmarks

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •