Page 2 of 2 FirstFirst 12
Results 21 to 25 of 25
Like Tree2Likes

Speed Sensor & ABS

This is a discussion on Speed Sensor & ABS within the General Help forums, part of the LSx Technical Help Section category; Any pics, OP? Might help us understand what the difference is....

  1. #21
    Super Moderator
    pajeff02's Avatar
    Join Date
    Feb 2009
    Mansfield, PA

    Black & Blue
    '02 WS.6 / '07 Suburban

    Any pics, OP? Might help us understand what the difference is.

  2. #22
    Moderator 35th-ANV-SS's Avatar
    Join Date
    Oct 2008
    Wherever life takes me

    02 35th LE Camaro SS

    X2 on pics
    It's stock.

  3. #23
    Moderator Firebirdjones's Avatar
    Join Date
    May 2006
    Quote Originally Posted by 35th-ANV-SS View Post
    X2 on pics
    I'll dig around and see if I happen to have any of mine. If not I'll put it on the rack this weekend and snap one. Maybe compare what the original poster has and see where it differs. Has me curious.

  4. #24
    Member Redrokit8's Avatar
    Join Date
    Aug 2011
    Roseland NJ

    Pewter Silver
    2002 Trans AM WS6

    Great subject and posting. Where else in the world could you get such experienced advice ?
    Perhaps near the end of the model run out, different compatible parts were substituted. I recently had a 3:73 r & p installed and was told that the carrier and axles were different in appearance than what they normal see. Mine is a very late production 2002.
    Magnaflow Quad Tip, Lid, SBellow
    UMI: FTC, FSB, RSB, LCA's, PBAR, SFC's, T-Arm w/relo, D/S Loop
    Kooks LTH, 3" YP, H/F Cats
    Custom Grind Cam, Stall, 3:73 rear
    Bilsteins w/Strano Springs Conti Super Contacts
    TuneByFrost MSD Wires
    Cross Drilled/Slotted Rotors w/Ceramic

  5. #25
    Paid off 1/27/14 cammed goat's Avatar
    Join Date
    Jan 2009
    Paterson/Ridgewood, NJ

    Phantom Black Metallic
    2004 GTO M6

    If I recall, the Strange rear has a larger hole than stock. When I assisted fellow member LSCyal8r with his Strange S60 install, the factory sensor was too small for the hole in the Strange rear. I believe he got a replacement sensor directly from Strange, but I can't remember at the moment.

Page 2 of 2 FirstFirst 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Similar Threads

  1. Help: Speed sensor ring!
    By seth_12 in forum Drivetrain
    Replies: 26
    Last Post: 06-28-2011, 05:06 PM
  2. Question: 98 z28 front wheel speed sensor
    By pdiddyz28 in forum General Help
    Replies: 1
    Last Post: 09-26-2009, 09:37 AM
  3. Help: 2000 ws6 - wheel speed sensor help!
    By trixysrace11 in forum General Help
    Replies: 4
    Last Post: 05-28-2008, 07:39 AM
  4. does anyone make a speed sensor for a turbo400
    By b652469 in forum General Help
    Replies: 1
    Last Post: 05-25-2006, 02:39 PM
  5. please help turbo 400 speed sensor?
    By b652469 in forum Automatic Transmission
    Replies: 0
    Last Post: 05-24-2006, 05:43 AM


Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts